Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στραβοπάτησε στο Λονδίνο η προβληματική Liverpool

Στραβοπάτησε στο Λονδίνο η προβληματική Liverpool

Μια εξαιρετική επιθετικά αλλά τραγελαφική αμυντικά Liverpool δεν είχε απάντηση στην επιθετικότητα της Brentford, δέχθηκε τρία γκολ και έμεινε στην ισοπαλία στο Λονδίνο, μένοντας όμως ακόμα κι έτσι μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Νωχελική στο ξεκίνημα, βρήκε λύσεις στο μισάωρο

Με 4-3-3 και τους Robertson, Matip και Jones να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα σε αγώνα Premier League παράταξε την Liverpool στο Brentford Community Stadium o Jurgen Klopp. Οι κόκκινοι με τις κίτρινες φανέλες μπήκαν δυνατά και μόλις στο 6′ είχαν κλασσική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όμως ο Ajer πρόλαβε στη γραμμή το πλασέ του Mohamed Salah, ο οποίος είχε βγει σε τετ-α-τετ μετά από τρομερή κάθετη του Jones. Οι γηπεδούχοι, όμως, είχαν από εκεί και πέρα τη πρωτοβουλία. Απάντησαν αμέσως με τον Ivan Toney, ο οποίος έφυγε στη πλάτη του van Dijk αλλά η κεφαλιά του έφυγε έξω, ενώ στιγμές αργότερα ο Onyenka έστειλε ψηλά τη μπάλα από καλή θέση. Η Brentford βρήκε και άλλη μεγάλη φάση, με τον Matip αυτή τη φορά να προλαβαίνει στη γραμμή το πλασέ του Mbeumo, σε μια φάση-καρμπόν με του έκτου λεπτού αλλά με αντεστραμμένους ρόλους. Εν τέλει, οι γηπεδούχοι δίκαια άνοιξαν το σκορ στο 27′, αφού μετά από κομπίνα από φάουλ, ο Canos έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Toney άγγιξε τη μπάλα με το τακουνάκι και ο Pinnock ανενόχλητος στο πίσω δοκάρι τιμώρησε την Liverpool. Αυτό το γκολ αφύπνισε τη Liverpool, που τρία λεπτά μετά βρήκε την ισοφάριση. O Alexander-Arnold έβγαλε στο Salah, εκείνος πέρασε στον Jordan Henderson, ο τελευταίος έκανε μόνος τη σέντρα και βρήκε τον Diogo Jota στη περιοχή, με τον Πορτογάλο να κάνει υπέροχη κεφαλιά για το 1-1. Οι κόκκινοι είχαν και ασύλληπτη ευκαιρία για να περάσουν και μπροστά στο 39′, όμως στην επαναφορά από το σουτ του Jones στο δοκάρι, ο Raya έβγαλε εκπληκτικά το πλασέ του Jota. Στη τελευταία φάση του ημιχρόνου, ο Alexander-Arnold έστειλε τη μπάλα ψηλά από φάουλ.

Πλήρωσε τα παιδικά λάθη στα μετόπισθεν

Η Liverpool ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο όπως ολοκλήρωσε το πρώτο, με τον Henderson να μην βρίσκει γεμάτα τη μπάλα από την σέντρα του Robertson και τον Jota να μην προλαβαίνει να την σπρώξει στα δίχτυα. Στο 54′ όμως, ο Salah βγήκε στη πλάτη από μπαλιά του Fabinho, και με άριστο πλασέ κέρδισε τον Raya, σε ένα γκολ που λανθασμένα ακυρώθηκε ως οφσάιντ στην αρχή. Έτσι, η Liverpool πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με το 100ο κόκκινο γκολ του Mohamed Salah! Η χαρά των κόκκινων όμως δεν κράτησε για πολύ. Μετά από φάση διαρκείας και δοκάρι της Brentford, o van Dijk έχασε την κεφαλιά από τον Janelt και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2. Η απάντηση όμως της ομάδας μας ήταν και πάλι άμεση. Στο 68′ και ακριβώς πριν αντικατασταθεί από τον Bobby Firmino, o Jones εξαπέλυσε έναν κεραυνό από τα 30 μέτρα, βρήκε λίγο στον Jansson και η μπάλα επαναπαύθηκε στα δίχτυα του Raya! Η Liverpool είχε τεράστιες ευκαιρίες για να κλειδώσει το ματς, με τον Salah να χάνει τετ-α-τετ στο 75′ ενώ στιγμές αργότερα ο Mane έστειλε τη μπάλα ψηλά από τα δοκάρια. Το ματς όμως ήταν ροντέο και στο 82′ πήρε νέα τροπή, όταν ο Wissa εκμεταλλεύτηκε νέα αδράνεια στα μετόπισθεν της Liverpool και ισοφάρισε σε 3-3. Μάλιστα στο 85′ ακυρώθηκε και γκολ του Toney σωστά για οφσάιντ. Το σκορ όμως δεν άλλαξε μέχρι το τέλος παρά την πίεση και έτσι η Liverpool έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στο Brentford Community Stadium.

Δεν έφυγαν με το διπλό από το Brentford Community Stadium οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com