Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Brentford, Thiago και Keita

Ο Klopp για Brentford, Thiago και Keita

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι την συνέντευξη τύπου του ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Brentford, μιλώντας για τους τραυματισμούς, την Brentford, τον Minamino, το ένα γκολ παθητικό που έχει η ομάδα και τις στημένες φάσεις.

Ο Γερμανός για την απουσία του Thiago ανέφερε:

“ Δεν είναι ξεκάθαρο το πότε θα επιστρέψει. Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη γάμπα, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων. Δεν νομίζω πως θα επιστρέψει νωρίτερα. ”

Για τον Keita:

“ Δεν είναι κάτι το σοβαρό, όμως θα τον κρατήσει εκτός από τον αγώνα με την Brentford. Ίσως και για λίγο περισσότερο καιρό, θα δούμε.”

“ Αυτή τη στιγμή πονάει, οπότε θα δούμε πότε θα περάσει. Είχε μια καλή προετοιμασία, έπαιξε πολλά παιχνίδια, όμως αυτά συμβαίνουν. ”

Για τις ευκαιρίες που δίνει σε νέα παιδιά:

“ Είχαμε μια υπέροχη προ-σεζόν και πολλά παιδιά ήταν μαζί μας. Οι προπονητές και το προσωπικό της Ακαδημίας κάνουν εξαιρετική δουλειά. Πολλά πραγματικά ταλέντα. Τρεις έπαιξαν με τη Norwich και εντυπωσιάστηκα. ”

Για την Brentford:

“ Απολύτως υπέροχη ομάδα. Παρακολούθησα τη συνέντευξη τύπου τους και ήταν ένα από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα που έχω παρακολουθήσει εδώ και χρόνια με τον Thomas Frank. Το ποδόσφαιρο και η οργάνωσή τους είναι απίστευτα. Πώς καταφέρνουν με λιγότερα χρήματα να δημιουργούν κάτι ξεχωριστό. ”

“ Μου θυμίζει την εποχή που προπονούσα στο Mainz. Έπρεπε να δουλέψουμε έξυπνα στην αγορά των μεταγραφών. Η Brentford έχει μια ευκαιρία εναντίον μας. Είναι καλά στημένοι και χρησιμοποιούν το 3-5-2. Όλοι είναι έτοιμοι να κάνουν το κάτι παραπάνω στο νέο τους γήπεδο.”

“ Ξέρουμε τι να περιμένουμε, θα είναι δύσκολο. Και δικαίως. Είναι απλώς ένα πραγματικά σημαντικό παιχνίδι για εμάς. ” Είπε ο Klopp.

“ Η Brentford έχει μια ωραία ιστορία, έχουν τον Ivan Toney. Πρέπει να πω, πως όλοι λειτουργούν ως μονάδα. Έχει την εμπιστοσύνη και την πίστη και δείχνει τι μπορείς να πάρεις από έναν παίκτη. Ήταν στην αγορά, δεν είμαι σίγουρος ποιος τον ήθελε. Ο Brentford τον ήθελε και τον πήρε. Δεν έχει να κάνει με τα προβλήματα που έχεις, αλλά τις λύσεις. ”

Για το γεγονός ότι η ομάδα έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ:

“ Ο Ali έχει κάνει εξαιρετικές αποκρούσεις σε κάποιες στιγμές. Ως μονάδα αμυνθήκαμε πολύ καλά μέχρι τώρα. Κανείς δεν ήθελε να το ακούσει, αλλά έχουμε 3 νέους παίκτες με τους Virg, Joel και Joe. Κόντρα στην Palace είχαμε μια νέα τελευταία γραμμή και εμείς χρειαζόταν μια ξεκάθαρη αμυντική στάση. Την είχαμε αυτή.”

“ Δεν θα φτάσουμε όμως στην 38η αγωνιστική, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ. Έχουμε όμως σταθερότητα και αυτό είναι που χρειάζεσαι, για να είσαι επιτυχημένος. Πρέπει να αμυνόμαστε καλά, γιατί δεν γίνεται να πετάμε συνεχώς. Πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε τα αποτελέσματα μας. ”

Για τις στημένες φάσεις:

“ Πριν από 2 χρόνια ήμασταν εξαιρετικοί με τα στημένα -πέρυσι δεν το είχαμε. Δουλεύουμε πάντα σε στημένες φάσεις, οι αναλυτές μας είναι πραγματικά δημιουργικοί εκεί, αλλά έχουμε μια ωραία βάση που χρησιμοποιούμε κατά καιρούς. Οι Virgil , Ibou, και Joel μπορούν να είναι απειλή. ”

Για τον Minamino:

“ Είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο. Όλα ήταν δύσκολα όταν ήρθε και έπρεπε να συνηθίσει στην Premier League. Τον βοήθησε πολύ ο δανεισμός στη Southampton και επέστρεψε ως διαφορετικός παίκτη με ένα διαφορετικό πακέτο. Οι παίκτες χρειάζονται χρόνο. ”

Ο Takumi Minamino σκόραρε στο Carrow Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com