Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Solskjaer: «Λόγω του Klopp δεν κερδίζουμε φέτος πέναλτι»

Solskjaer: «Λόγω του Klopp δεν κερδίζουμε φέτος πέναλτι»

Διασκεδαστικές ήταν οι σημερινές δηλώσεις του προπονητή της Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Aston Villa, καθώς απέδωσε στον Jürgen Klopp την ευθύνη για τα πέναλτι που κατά τη γνώμη του, θα έπρεπε να καταλογιστούν υπέρ των Red Devils στις πρώτες αγωνιστικές.

Ο τεχνικός των Reds, όντας εκνευρισμένος μετά την περσινή εκτός έδρας ήττα των Reds από την Southampton, ανέφερε σε δηλώσεις του, πως η Manchester United με τον Νορβηγό στο τιμόνι έχει κερδίσει περισσότερα πέναλτι από ότι η Liverpool από το 2015.

Μαθαίνω πως η Manchester United έχει κερδίσει περισσότερα πέναλτι τα δύο τελευταία χρόνια από ότι έχω κερδίσει εγώ σε 5.5 χρόνια. Δεν έχω ιδέα αν ευθύνομαι εγώ για αυτό ή πως μπορεί να συμβαίνει. ” Είχε αναφέρει ο Jürgen Klopp.

Σήμερα ήρθε η εξής απάντηση από τον προπονητή των Red Devils:

“ Πρέπει απλώς να ελπίζουμε πως θα παίρνουμε αυτό που δικαιούμαστε. Έπρεπε να είχαμε κερδίσει τρία πέναλτι στα δύο τελευταία παιχνίδια μας. ” Είπε ο Solskjaer.

“ Υπήρχε ένας συγκεκριμένος προπονητής πέρυσι, ο οποίος ανησυχούσε για τα πέναλτι που κερδίζουμε εμείς. Έκτοτε, είναι πιο δύσκολο για τις αποφάσεις να πάνε με το μέρος μας. ”

“ Έχω δει μια πολύ μεγάλη διαφορά από τότε. Πρέπει να το αφήσουμε πάνω στους διαιτητές και ελπίζουμε πως θα αρχίσουν να παίρνουν σύντομα τις σωστές αποφάσεις. ” Ολοκλήρωσε ο Νορβηγός.

Για την ιστορία η Manchester United κέρδισε 11 πέναλτι στην περσινή Premier League. Έξι σε 16 παιχνίδια πριν τις δηλώσεις του Klopp και πέντε σε 22 μετά τις δηλώσεις του Γερμανού. Όχι και τόσο μεγάλη διαφορά δηλαδή.

O απογοητευμένος Ole Gunnar Solskjaer στον πάγκο του.
O απογοητευμένος Ole Gunnar Solskjaer στο περσινό διπλό της Liverpool στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com