Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Jones και Kelleher στο Carrow Road

Με Jones και Kelleher στο Carrow Road

Η Liverpool αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης την Norwich εκτός έδρας για το Carabao Cup και θα έχει στην αρχική της σύνθεση, τους Curtis Jones και Caoimhin Kelleher, όπως δήλωσε ο Pep Lijnders στην συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης.

Ο Ολλανδός αποκάλυψε πως θα δούμε τον Curtis βασικό:

“ Για τους νέους παίκτες αποτελεί μια πραγματικά χρυσή ευκαιρία. Μας αρέσει να αγωνιζόμαστε με νεαρούς παίκτες σε αυτή τη διοργάνωση και για αυτό, μπορώ να σας πω, πως ο Curtis Jones θα ξεκινήσει βασικός και θα είναι η 50η του εμφάνιση με την Liverpool. Όλα ξεκίνησαν για εκείνον σε αυτό το κύπελλο. ”

Όσο για την επιλογή της ενδεκάδας:

“ Αν θέλετε να μιλήσουμε για την επιλογή της ενδεκάδας, πρέπει να κατανοήσετε τον τρόπο μας, την ταυτότητά μας, τον πολιτισμό μας – αυτό που ξεκινήσαμε ήδη πολύ καιρό πριν. ”

“ Θέλουμε να αγωνιζόμαστε σε κάθε παιχνίδι και σε αυτές τις έντονες περιόδους όπου παίζουμε κάθε τρεις ημέρες, είναι πραγματικά σημαντικό να προστατεύσουμε τους παίκτες, επειδή υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να παίζουν ξανά και ξανά και ξανά. ”

«Και δεύτερον, αν θέλετε να αγωνιστούμε με τον τρόπο που θέλουμε να ανταγωνιστούμε – με το να κυνηγάμε τον αντίπαλο και να έχουμε φρέσκα πόδια και φρέσκο μυαλό, να έχουμε φρέσκια καρδιά, να έχουμε φρέσκα πνευμονία – τότε είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε όλες μας τις δυνάμεις. ”

«Λοιπόν, αυτό θα κάνουμε αύριο και αυτό κάνουμε και την τελευταία εβδομάδα. ” Είπε ο Lijnders.

Θα πάρει φανέλα βασικού ο Kelleher.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com