Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Norwich – Liverpool (preview)

Norwich – Liverpool (preview)

Η Liverpool αντιμετωπίζει την Norwich στο Carrow Road για τον τρίτο γύρο του Carabao Cup στις 21:45 ώρα Ελλάδος το βράδυ της Τρίτης.

Οι Reds προέρχονται από την μεγάλη σε έκταση νίκης επί της Crystal Palace και αναμένεται να παραταχθούν με πολλές αλλαγές κόντρα στα Καναρίνια, με τον Jurgen Klopp να δίνει ανάσες στους βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Οι Kelleher, Bradley, Τσιμίκας, Konate και Gomez θα αποτελέσουν την αμυντική τετράδα της ομάδας, οι Jones, Keita και Oxlade-Chamberlain θα ξεκινήσουν στον χώρο του κέντρου, ενώ οι Minamino, Origi και Gordon θα αποτελέσουν εκτός απροόπτου την επιθετική τριάδα.

Εκτός θα παραμείνουν οι τραυματίες Harvey Elliott και Thiago Alcantara, ο άρρωστος, Trent Alexander-Arnold και οι ανέτοιμοι, Neco Williams και Bobby Firmino.

Με αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί και η ομάδα του Daniel Farke στον αγώνα, με τους δύο Έλληνες παίκτες της, Γιαννούλη και Τζόλη να είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν βασικοί.

Τα Καναρίνια παραμένουν βαθμό και φυσικά χωρίς νίκη στην Premier League και για μια ακόμη σεζόν βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Το Σάββατο γνώρισαν εντός έδρας ήττα από την Watford με 1-3, ενώ τον περασμένο μήνα είχαν ηττηθεί με 0-3 από τους Reds στην πρεμιέρα.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Darren England.

Με αλλαγές για την πρόκριση οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com