Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > 4 παίκτες της Liverpool στα Northwest Awards 2021!

4 παίκτες της Liverpool στα Northwest Awards 2021!

Στις τελικές επιλογές για τα Northwest Awards 2021 είναι οι Sepp van den Berg, Curtis Jones, Harvey Elliott και Mohamed Salah!

Ο van den Berg, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξί μπακ στη Preston North End όντας δανεικός από το χειμώνα του 2021, ο κεντρικός χαφ Curtis Jones αλλά και ο Harvey Elliott, ο οποίος πέρυσι βρισκόταν στη Blackburn Rovers, βρίσκονται σε μια μακρά λίστα 19 ποδοσφαιριστών με ονόματα από τη Premier League μέχρι και την Vanarama National League (5η τη τάξει κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου) για το The Athletic Rising Star Award 2021.

Από την άλλη ο Mo Salah θα ανταγωνιστεί τους Dominic Clavert-Lewin, Ruben Dias, Chris Wood και Luke Shaw και είναι το απόλυτο φαβορί για το βραβείο του καλύτερου παίκτη στη Premier League, μαζί με τον πορτογάλο στόπερ της πρωταθλήτριας Manchester City.

Τα εν λόγω βραβεία είναι μέρος των Ladbrokes Northwest Award, των ετήσιων βραβείων για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται αυστηρά και μόνο στην Βορειοδυτική Αγγλία, τα οποία δημιουργήθηκαν πριν 14 χρόνια και είναι εδώ για να τιμούν τους ανθρώπους που δίνουν πολλά και στο άθλημα αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία.

Η απονομή για τα βραβεία της σεζόν 2020/21 θα γίνει στις 22 Νοεμβρίου 2021 και μπορείτε και εσείς να επηρεάσετε το αποτέλεσμα ψηφίζοντας εδώ.

Harvey Elliott και Sepp van den Berg στη προπόνηση της ομάδας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com