Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Palace, Firmino, Salah, Mane και Matip

Ο Klopp για Palace, Firmino, Salah, Mane και Matip

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι την συνέντευξη τύπου του ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την Crystal Palace, μιλώντας για τους Eagles, τον Bobby Firmino, το συμβόλαιο του Mo Salah, την κατάσταση του Mane και την ποιότητα του Matip.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν θα προλάβει τον αγώνα ο Firmino:

“ Δεν είναι έτοιμος. Ο Bobby δεν έχει προπονηθεί ακόμα με την ομάδα. Αυτό όμως θα συμβεί κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα. ”

Αν υπάρχουν νεότερα αναφορικά με το νέο συμβόλαιο του Salah:

“ Δεν υπάρχει κάτι νεότερο να πω, τουλάχιστον εγώ. Εγώ δε συμμετέχω (στις διαπραγματεύσεις). Εμένα με ενδιαφέρει το πόσο έτοιμος είναι και σε τι κατάσταση δείχνει. Το δείχνει αυτό και παίζει πραγματικά καλά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε. ”

Για την Crystal Palace:

“ Υπάρχει μεγάλη διαφορά στη φετινή Palace. Είναι μια κανονική ποδοσφαιρική ομάδα. Ο Patrick έχει ένα ξεκάθαρο σχέδιο αναφορικά με το στήσιμο και την χρησιμοποίηση των παικτών. Είναι απίστευτα δυνατή στην επίθεση. ”

“ Ο Edouard ήρθε και σκόραρε δύο γκολ. Έχουν επίσης του Ayew, Benteke και Zaha, οι οποίοι διαθέτουν ποιότητα, καθώς και τον Gallagher στο κέντρο, ο οποίος έχει ταλέντο. ”

Για το επιβαρυμένο πρόγραμμα:

“ Έχουμε μιλήσει για το πρόγραμμα, αυτό όμως είναι κάτι φυσιολογικό για εμάς. Είχαμε να δώσουμε τρία παιχνίδια σε μία βδομάδα, Κυριακή, Τετάρτη, Σάββατο. Είναι κάτι δύσκολο, οπότε έπρεπε να σκεφτούμε πρώτα. ”

“ Μέχρι στιγμής βγάλαμε τα παιχνίδια και τα παιδιά τα πήγαν πολύ καλά. Θα κάνουμε όμως ξανά αλλαγές, αυτό είναι ξεκάθαρο. ”

“ Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο. Αν όμως θέλεις να είσαι κοντά στις πρώτες θέσεις, τότε δεν πρέπει να πετάξεις βαθμούς. Έτσι έχουν τα πράγματα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. ” Είπε ο Klopp.

Για την κατάσταση του Sadio Mane:

“ Ο Sadio είναι σε πραγματικά καλή κατάσταση. Μιλάμε για τις ευκαιρίες που χάνει ένας επιθετικός, όμως σημαντικός είναι και ο αριθμός των ευκαιριών που έχει. Βρίσκεται σε μία καλή στιγμή και θα φτάσει κάποια στιγμή και εκείνος τα 100 γκολ. Θα ήταν ωραίο να το κάνει το Σάββατο. Βρίσκεται όμως σε μία πραγματικά καλή στιγμή και σωματικά και ψυχικά. ”

“ Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, οπότε πρέπει να αποδίδει με αυτόν τον τρόπο. Αυτό περιμένουμε από εκείνον. ”

Για τον Divock Origi:

“ Ήταν κάτι το εξαιρετικό που μπήκε στην ενδεκάδα και παίξε με αυτόν τον τρόπο. Παίζουμε πολλά παιχνίδια και προπονούμαστε πολύ επίσης. Ο Div ήταν μαζί μας στη διακοπή των εθνικών ομάδων, οπότε μπόρεσε να προπονηθεί και να αναδείξει τον εαυτό του. ”

“ Εμείς μπορούσαμε να το δούμε αυτό και γι’ αυτό το λόγο αποφασίσαμε να το ξεκινήσουμε. ”

“ Η ψηλοκρεμαστή του πάσα για τον Mo ήταν μία σημαντική στιγμή για εμάς. Στη συνέχεια όμως είχε κράμπες και θα πρέπει να δούμε τι σημαίνει αυτό για αύριο. ”

Για τον Virgil van Dijk:

“ Αν θέλετε να σας το πω έτσι, αυτή η περίοδος αποτελεί μια εκτεταμένη προετοιμασία για εκείνον. Δεν θέλω να μιλήσω για τραυματισμούς, όμως οι Ibou, Joe και Joel είχαν τραυματισμούς. Τώρα εμείς πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχουμε ένα κανονικό αμυντικό δίδυμο στον αγωνιστικό χώρο. ”

Για την ποιότητα του Joel Matip:

“ Δεν μπορώ να βοηθήσω τους ανθρώπους που δεν βλέπουν την ποιότητα του Joel. Έχει σταθεί άτυχος με τους τραυματισμούς. Είναι ψηλός και μπορεί να φαίνεται λίγο νευρικός κατά καιρούς, όμως πάντα ήταν απίστευτος για εμάς. ”

“ Χρειαζόμαστε την ποιότητα του, τώρα διαθέτουμε τέσσερα ή πέντε στόπερ κορυφαίας ποιότητας. Αυτό είναι καλό και απαραίτητο. ”

Αποθέωσε Matip ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com