Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 15/9/1996 Πρώτα Κόκκινα γκολ για Patrik Berger (vid)

Σαν σήμερα: 15/9/1996 Πρώτα Κόκκινα γκολ για Patrik Berger (vid)

Τα πρώτα του γκολ με την famous Red shirt θα σημείωνε σαν σήμερα ο Τσέχος διεθνής μεσοεπιθετικός των Κόκκινων Patrik Berger, σε παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Leicester City στο Filbert Street.

Οι Reds του Roy Evans, έχοντας ξεκινήσει ιδανικά τη χρονιά με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες στα πρώτα τους 6 παιχνίδια στην Premier League, ταξίδεψαν για το Filbert Street (το παλιό γήπεδο των «Αλεπούδων), όπου πάντα έβρισκαν δυσκολίες.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε μάλλον άτονα για τους Κόκκινους, οι οποίοι είχαν σε μέτρια μέρα τον Stan Collymore, γεγονός που οδήγησε τον Roy Evans να τον αντικαταστήσει με τον Patrik Berger, στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου (46′).

Ο Τσέχος διεθνής μεσοεπιθετικός τον δικαίωσε στο μέγιστο αφού στο 58′ από ασίστ του Steve McManaman έστειλε με έναν κεραυνό την μπάλα στα δίχτυα του Kasey Keller, σημειώνοντας το 0-1 για τους Κόκκινους και καταγράφοντας έτσι το πρώτο του γκολ με την Κόκκινη φανέλα.

Ο Michael Thomas στο 61′ από ασίστ του Stig Inge Bjørnebye θα σημειώσει το 0-2, για να ολοκληρώσει το θριαμβευτικό πέρασμα των Reds από το Filbert Street και πάλι ο Patrik Berger στο 77′ από ασίστ του God Robbie Fowler.

Μετά το παιχνίδι ο τερματοφύλακας της Leicester City Kasey Keller, δήλωσε για το πρώτο γκολ του Patrik Berger: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο γρήγορο (δυνατό εννοούσε) σου στη ζωή μου πιο πριν. Ευτυχώς δεν βρέθηκα στη πορεία της μπάλας, διότι σε άλλη περίπτωση θα είχα πάει μαζί με την μπάλα στο βάθος της εστίας!».

Το παιχνίδι στο Filbert Street παρακολούθησαν 20.987 θεατές και διαιτητής ήταν ο Paul Durkin.

Ακολουθεί video με τα γκολ των Reds:

Σαν σήμερα: 15/9/1996 Πρώτα Κόκκινα γκολ για Patrik Berger
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com