Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παίκτης του μήνα για την Liverpool ο Mo Salah!

Παίκτης του μήνα για την Liverpool ο Mo Salah!

Ανακοινώθηκε ο ποδοσφαιριστής του μήνα Αυγούστου για την Liverpool και είναι ο Mohamed Salah.

Οι Reds συγκέντρωσαν 7 βαθμούς τον Αύγουστο, έχοντας δύο νίκες κόντρα σε Norwich και Burnley και μια ισοπαλία εναντίον της Chelsea.

Ο Αιγύπτιος είχε συμμετοχή σε όλα τα Κόκκινα τέρματα κόντρα στη Norwich, σκοράροντας το ένα και μοιράζοντας δύο ασίστ, ενώ σκόραρε από το σημείο του πέναλτι στην ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στους Μπλε του Λονδίνου.

Την δεύτερη θέση στη σχετική ψηφοφορία κατέλαβε ο Harvey Elliott και την τρίτη ο Κώστας Τσιμίκας. Αμφότεροι ξεκίνησαν βασικοί σε δύο αναμετρήσεις τον περασμένο μήνα.

Ο Mo για το βραβείο που κέρδισε δήλωσε:

“ Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. ”

“ Νομίζω πως είναι ένα καλό ξεκίνημα για εμάς. Πήραμε επτά βαθμούς (τον Αύγουστο). Θέλαμε να ξεκινήσουμε με εννέα, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα. ”

Όσο για το ποιο Κόκκινο γκολ θεωρεί πως είναι το αγαπημένο του:

“ Δεν μπορώ να διαλέξω ένα, υπάρχουν μερικά όμορφα γκολ. Το γκολ με την Chelsea ήταν ωραίο, όμως σε εκείνο που ένιωσα πολύ συναισθηματικά φορτισμένος ήταν κόντρα στην United στο γήπεδο μας, στο τελευταίο λεπτό. ”

“ Το εκτός έδρας γκολ ήταν επίσης καλό, όμως θεωρώ πως το πρώτο μου εντός έδρας γκολ κόντρα στην United ήταν ξεχωριστό. ”

“ Είναι ωραίο να σκοράρω γκολ και να βοηθώ την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που ως εξτρέμ έχω σκοράρει 100 γκολ στην Premier League, καθώς και περήφανος για αυτό. Ελπίζω να μπορέσω να συνεχίσω έτσι. ” Τόνισε ο Salah.

Ο Mo Salah ανοίγει το σκορ στο Elland Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com