Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Karius δεν τα βρήκε με την Basel και η μεταγραφή χάλασε

Ο Karius δεν τα βρήκε με την Basel και η μεταγραφή χάλασε

Στην Liverpool θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο ο Loris Karius, με τον James Pearce να αποκαλύπτει σήμερα πως για την απόκτηση του ενδιαφέρθηκε σοβαρά η FC Basel, χωρίς όμως να καταφέρει να έρθει σε συμφωνία μαζί του.

Ο Ελβετικός σύλλογος ήθελε να αποκτήσει τον τερματοφύλακα είτε με κανονική μεταγραφή, είτε με δανεισμό από τους Reds, ωστόσο εκείνος δεν ήταν πρόθυμος να μειώσει τις απολαβές του και έτσι η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με τον παίκτη να παραμένει στο Anfield ως η τέταρτη επιλογή για την θέση 1, πίσω από τους Alisson, Kelleher και Adrian.

Ο 28χρονος δεν έδειξε πρόθεση όλο το καλοκαίρι να βρει κάποια ομάδα, για να συνεχίσει την καριέρα του και θεωρείται δεδομένο πως δεν θα τον ενδιαφέρει η προοπτική της Σερβίας ή του Μεξικού, δηλαδή χώρες στις οποίες οι μεταγραφές παραμένουν ανοιχτές.

Το συμβόλαιο του με τον σύλλογο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, οπότε η αποχώρηση του από το Anfield βρίσκεται προ των πυλών, ακόμη και αν δεν μετακινηθεί κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Karius έχει δηλωθεί στην Κόκκινη λίστα για τους αγώνες της Premier League, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως δεν θα πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής.

Ο Loris Karius δεν κατάφερε να βρει ομάδα το καλοκαίρι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com