Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Η Liverpool δεν μου έδειξε ότι ήθελε να με κρατήσει»

Wijnaldum: «Η Liverpool δεν μου έδειξε ότι ήθελε να με κρατήσει»

Ο Gini Wijnaldum μιλώντας σε Γαλλικό μέσο, αναφέρθηκε ξανά στην αποχώρηση του από την Liverpool ως ελεύθερος και στην απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην Paris Saint-Germain, παρά τις συζητήσεις με την Barcelona.

Για την αποχώρηση του από το Anfield ανέφερε:

“ Πριν από μερικούς μήνες, ήθελα να μείνω στη Liverpool, αλλά χωρίς να θέλω να μπω σε λεπτομέρειες θα πω πως, δεν ένιωσα ότι ήθελαν να με κρατήσουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις, πρέπει να προχωρήσεις. Η Barcelona ήρθε και ενδιαφέρθηκε. ”

“ Με ενδιέφερε η προοπτική να υπογράψω στην Barcelona, αλλά οι διαπραγματεύσεις κράτησαν λίγο και τελικά η PSG εμφανίστηκε. Σε αντίθεση με πριν από 6 χρόνια [όσο βρισκόταν ακόμα στην PSV Eindhoven], ο σύλλογος έδειξε την επιθυμία του να με έχει. Για εμένα είχε έρθει η ώρα να δω κάτι άλλο. ”

Για το ενδιαφέρον που έδειξαν άλλες ομάδες:

“ Υπήρξαν συζητήσεις με την Bayern Munich. Ξεκίνησαν όμως πιο νωρίς. Μίλησα επίσης με την Inter, η οποία μου έκανε πολύ καλή εντύπωση, όπως θέλεις να έχεις ως παίκτης. ”

“ Η PSG προχώρησε πολύ γρήγορα με τις διαπραγματεύσεις και πριν συμφωνήσουμε, μίλησα με τον Mauricio Pochettino και τον Leonardo. Με διαβεβαίωσαν ότι ήθελαν να χτίσουν μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. ”

Με την PSG συνεχίζει ο Gini Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com