Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pioli: «Πρέπει να σπάσουμε το ψηλό pressing της Liverpool»

Pioli: «Πρέπει να σπάσουμε το ψηλό pressing της Liverpool»

Ο Stefano Pioli μίλησε για τον αποψινό αγώνα με την Liverpool στο Anfield, δηλώνοντας πως η ομάδα του έχει προετοιμαστεί καλά για την αναμέτρηση και τονίζοντας πως οι Rossoneri θα πρέπει «σπάσουν το ψηλό pressing» των Reds.

“ Η ανάπτυξή μας τον τελευταίο χρόνο είναι σαφής για όλους. Οι εμπειρίες μας βοήθησαν να μεγαλώσουμε και να βελτιωθούμε και η αρχή αυτής της σεζόν έδειξε ότι αυτή η ομάδα ξέρει πώς να παίζει και πώς να προσεγγίζει τα παιχνίδια. ” Είπε ο Pioli.

“ Το επίπεδο είναι υψηλότερο τώρα, είναι αυτό που θέλαμε και είναι μια ευκαιρία για εμάς να δείξουμε ότι μπορούμε να το συναγωνιστούμε με τους καλυτέρους. 

Πολλοί από εμάς δεν έχουμε αγωνιστεί στο Champions League, όμως το ποδόσφαιρο είναι το ποδόσφαιρο. Ξέρουμε τι να κάνουμε και πώς να προσπαθήσουμε να παίξουμε απέναντι σε μια πραγματικά δυνατή ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι.

“ Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια σε αυτόν τον όμιλο. Οι αντίπαλοί μας είναι όλοι πολύ ανταγωνιστικοί και παίζουν ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο εδώ και κάποιο καιρό. Είναι μια ευκαιρία για εμάς να αρχίσουμε να γράφουμε τη δική μας ιστορία. Έχουμε μεγάλη πίστη στη δική μας ποιότητα.

“ Πρέπει να είμαστε έξυπνοι στο γήπεδο και να καταλάβουμε πού είναι ο (κενός) χώρος. Η Liverpool θέλει να πιέσει και δεν θέλει να καθίσει και να περιμένει. Θα πρέπει να σπάσουμε το ψηλό τους pressing και να βγάλουμε τους σωστούς συνδυασμούς, όταν κάνουμε ανάπτυξη από την άμυνα ή όταν πηγαίνουμε σε βαθιά μπαλιά.

Μεγάλη Ευρωπαϊκή βραδιά στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com