Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τρεις παίκτες της Milan που πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα

Τρεις παίκτες της Milan που πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα

Η AC Milan επιστρέφει στο Champions League για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια, καθώς την περσινή χρονιά τερμάτισε δεύτερη στην Serie A και ταξιδεύει στο Liverpool αυτήν την Τετάρτη.

Η ομάδα του Stefano Pioli έχει στις τάξεις της αρκετά γνωστά, από την παρουσία τους στην Premier League, πρόσωπα. Μεταξύ αυτών είναι ο αμυντικός Fikayo Tomori και ο επιθετικός Olivier Giroud, οι οποίοι μετακόμισαν από την Chelsea και έχουν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους.

Ο Zlatan Ibrahimovic επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με γκολ, μετά από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Οι Rossoneri διαθέτουν μια φανταστική ομάδα και ελπίζουν στην κατάκτηση του τίτλου της Serie A αυτή τη σεζόν. Πέραν των Giroud και Ibrahimovic (δεν θα αγωνιστεί λόγω προβλήματος στον αχίλλειο), οι πιο επικίνδυνοι, κατά τη γνώμη μας, παίκτες, τους οποίους οι αμυντικοί της Liverpool θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα το βράδυ της Τετάρτης είναι οι εξής:

1) Franck Kessie
Ο δυναμικός κεντρικός μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού συνδέθηκε σε μεγάλο βαθμό με την Liverpool, τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς το συμβόλαιο του με τη Milan λήγει τέλος του ερχόμενου Ιουνίου.

Η ιστοσελίδα Il Milanista αναφέρει ότι οι Reds ενδιαφέρονται πολύ για την απόκτηση του και θα μπορούσαν ακόμη και να κάνουν κάποια κίνηση τον Ιανουάριο.

Είναι εύκολο να κατανοήσουμε τους λόγους, για τους οποίους ο Jurgen Klopp μπορεί να θαυμάζει τον Ιβοριανό διεθνή. Υπάρχουν σαφείς ομοιότητες στο στυλ παιχνιδιού του με τον Gini Wijnaldum, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα.
Μετά από ένα αργό ξεκίνημα στο San Siro, ο Kessie αποτελεί τώρα ένα βασικό γρανάζι στη μεσαία γραμμή των Rossoneri και έχει εξελιχθεί σε πραγματικό ηγέτη.

Η ενέργεια και η αφοσίωση του αποτελούν εξαιρετικό παράδειγμα για τους συμπαίκτες του. Διακρίνεται για τις σωστές μεταβιβάσεις, την ντρίμπλα και τις αμυντικές του ικανότητες, στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν έναν ολοκληρωμένο κεντρικό μέσο.

Οι τρεις παίκτες της μεσαίας γραμμής της Liverpool θα πρέπει να παρουσιαστούν στα καλύτερά τους, για να μπορέσουν να τον σταματήσουν.

Ίσως μια καλή εμφάνιση από τον Kessie να ωθήσει την επιτροπή μεταγραφών του συλλόγου να κάνει μια κίνηση για αυτόν, τον ερχόμενο Ιανουάριο.

2) Theo Hernandez
Ένα από τα πιο επικίνδυνα επιθετικά όπλα των Rossoneri είναι στην πραγματικότητα ακραίος αμυντικός. Από αυτή την άποψη, ο Theo Hernandez θα ταίριαζε ακριβώς στην ομάδα της Liverpool.

Ο 23χρονος Γάλλος έγινε ένας από τους καλύτερους αριστερούς ακραίους αμυντικούς στον πλανήτη από τότε που έφυγε από την Real Madrid για τη Milan, το 2019.

Τις τελευταίες δύο σεζόν, στην Serie A, πραγματοποίησε εντυπωσιακές επιδόσεις με 6 γκολ και 5 ασίστ την σεζόν 2019-2020 και 7 γκολ και 6 ασίστ την περασμένη σεζόν.

Είναι ένας από τους ταχύτερους ακραίους αμυντικούς στην Ευρώπη, με εξαιρετική ντρίμπλα και τρομερές αμυντικές ικανότητες.

Ο Γάλλος διεθνής, αναμφίβολα, θα προσπαθήσει να περιορίσει τον Trent Alexander-Arnold. Περιμένουμε να δούμε μια φανταστική μάχη μεταξύ δύο από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, στη θέση τους.

Εάν ο Hernandez κερδίσει αυτήν τη μάχη, τότε η Milan θα έχει πολλές πιθανότητες να πάρει το παιχνίδι.

3) Rafael Leao
Ο 22χρονος Πορτογάλος επιθετικός μετακόμισε στη Milan τo 2019 από την Lille. Ξεκίνησε εντυπωσιακά αυτήν τη σεζόν πετυχαίνοντας 2 γκολ σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος.

Ο Pioli τον χρησιμοποιεί περισσότερο σε ρόλο ακραίου επιθετικού παρά ως «καθαρόαιμου» Νο 9. Οι ταχύτατες κινήσεις του από τα άκρα είναι πιθανό να προκαλέσουν προβλήματα στους Reds.

Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Ο Ante Rebic έδωσε δύο ασίστ παίζοντας ως Νο 9 το Σαββατοκύριακο, ενώ ο Olivier Giroud επιστρέφει μετά την ανάρρωση του από τον Covid.

Οι παίκτες, οι οποίοι απαρτίζουν την αμυντική τετράδα της Liverpool ήταν εξαιρετικοί μέχρι στιγμής, αυτή τη σεζόν, και θα πρέπει να βρίσκονται σε κορυφαία φόρμα για να αντιμετωπίσουν τις επιθετικές αρετές των παικτών της Milan, ανεξάρτητα από το ποιος θα βρεθεί απέναντι τους.

Σημερινές πληροφορίες από Ιταλία φέρουν τον Zlatan Ibrahimovic να παραμένει τελικά στο Μιλάνο λόγω πόνου στον αχίλλειο τένοντα και τον αμυντικό μέσο Sandro Tonali να μην προπονείται λόγω ενός χτυπήματος που αποκόμισε από το παιχνίδι με την Lazio και να καθίσταται αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα της Τετάρτης.

Η Liverpool, στην προσπάθεια της για τη νίκη, θα βασιστεί στους εξαιρετικούς Mohamed Salah, ο οποίος πέτυχε το 100ο γκολ του στην Premier League, στο 3-0 επί της Leeds, και Sadio Mane, ο οποίος κυνηγά το 20ο γκολ στο Champions League, με το οποίο θα γίνει ο τέταρτος Αφρικανός παίκτης μετά τους Salah, Eto’o και Drogba που θα πετύχει αυτό το ορόσημο.

Με τους Elliott και Firmino σίγουρους απόντες, η πιθανή ενδεκάδα της Liverpool, σε σχήμα 4-3-3, θα αποτελείται από τους: Alisson, Alexander-Arnold, Van Dijk, Matip, Robertson, Henderson, Fabinho, Thiago, Salah, Jota και Mane.

Με την γνωστή συνταγή για τη νίκη οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com