Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μια πρώτη ματιά στους αγώνες της Liverpool τον Σεπτέμβριο

Μια πρώτη ματιά στους αγώνες της Liverpool τον Σεπτέμβριο

Η Liverpool έχει να δώσει 6 αγώνες μέσα στον Σεπτέμβριο, σε Premier League, Champions League και League Cup. Κάθε αγώνας έχει διαφορετικό βαθμό δυσκολίας και ενδεχόμενα να κρύβει παγίδες.

12 Σεπτεμβρίου – Leeds United (εκτός έδρας)
Πολύ ενδιαφέρον και επικίνδυνο παιχνίδι. Η Leeds United είναι αναμφίβολα μια επιθετική ομάδα, η οποία αρέσκεται στο να έχει την κατοχή της μπάλας, πιέζει ψηλά εάν την χάσει, αλλά είναι πολύ ευάλωτη στα μετόπισθεν.
Στοιχεία που είδαμε και στο συναρπαστικό παιχνίδι της περασμένης σεζόν, στο Anfield, στη νίκη των Reds με 4-3. Δεν αποκλείεται να δούμε επανάληψη του ίδιου σκηνικού και σε αυτό το παιχνίδι.
Ένας αστάθμητος παράγοντας, όμως, είναι η εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Μια ενδεχόμενη διαμάχη των Reds με την ομοσπονδία της Βραζιλίας θα μπορούσε να στερήσει την συμμετοχή των Alisson, Fabinho και Roberto Firmino. Η Leeds, από την άλλη μπορεί να στερηθεί τον Raphinha.
Θα είναι σίγουρα δύσκολο παιχνίδι, αλλά περιμένουμε την Liverpool να κερδίσει.

15 Σεπτεμβρίου – AC Milan (εντός έδρας)
Παραδόξως, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η AC Milan αγωνίζεται στο Anfield. Οι 7 φορές πρωταθλητές Ευρώπης θα αγωνιστούν στο πρώτο τους παιχνίδι στο Champions League, μετά από 7 σεζόν. Οι Rossoneri έχουν προβεί στην απόκτηση 11 ποδοσφαιριστών στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο.
Ο Olivier Giroud διαγνώσθηκε με κορονοϊό και θα χρειαστεί να μείνει σε καραντίνα για 10 μέρες. Θα μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις στις 12 του Σεπτέμβρη, κάτι που σημαίνει πως προλαβαίνει να κάνει μόλις δύο προπονήσεις, πριν από το παιχνίδι.
Από την άλλη ο Zlatan Ibrahimovic έχει επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση.
Αναμένουμε ότι η Liverpool θα κερδίσει το παιχνίδι, με την προϋπόθεση ότι θα κατέβει στον αγώνα με πλήρη σύνθεση. Οι Reds είναι καλύτερη ομάδα, αλλά θα χρειαστεί να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να κάμψουν την αντίσταση της AC Milan.

18 Σεπτεμβρίου – Crystal Palace (εντός έδρας)
Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της καθαρής νίκης θα είναι απογοητευτικό.
Η Palace προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, υπό τις οδηγίες του Patrick Vieira, γεγονός το οποίο η Liverpool μπορεί να εκμεταλλευτεί. Οι κεντρικοί αμυντικοί των Reds πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τον ταλαντούχο επιθετικό Odsonne Edouard, ο οποίος έγινε κάτοικος «Selhurst Park» την τελευταία ημέρα των θερινών μεταγραφών.
Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι το πιο άνετο και χωρίς άγχος παιχνίδι του μήνα.

21 Σεπτεμβρίου – Norwich City (εκτός έδρας)
Ένα περίεργο παιχνίδι για το League Cup, μια διοργάνωση την οποία οι Reds κατέκτησαν για τελευταία φορά την περίοδο 2011-2012.
Περιμένουμε από τον Jurgen Klopp να δοκιμάσει μερικούς νέους και ταλαντούχους παίκτες. Ένας από αυτούς είναι ο Kaide Gordon, για τον οποίο, προπονητικό επιτελείο και οπαδοί, τρέφουν μεγάλες ελπίδες.
Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο η Norwich θα παρατάξει την βασική της ενδεκάδα.

25 Σεπτεμβρίου – Brentford (εκτός έδρας)
Τα πράγματα περιπλέκονται εδώ. Η βασική ενδεκάδα της Liverpool θα απολάμβανε μια νίκη ρουτίνας, αλλά περιμένουμε από τον Klopp να προβεί σε αλλαγές, καθώς τα δύο παιχνίδια, τα οποία έπονται, με Manchester City και Porto είναι μεγάλης σημασίας. Το αφεντικό των Reds θα θέλει να πάει σε αυτά τα παιχνίδια με την καλύτερη δυναμική.
Ακόμα και με αυτά τα δεδομένα περιμένουμε ότι εύκολα ή δύσκολα οι Reds θα κερδίσουν τον αγώνα.

28 Σεπτεμβρίου – Porto (εκτός έδρας)
Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η Liverpool βρίσκεται σε έναν δύσκολο όμιλο του Champions League και η Porto έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει με μεγάλες πιθανότητες ένα από τα εισιτήρια για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πέρσι, στην φάση των νοκ-άουτ, έβαλε πολύ δύσκολα στην Chelsea και διεκδίκησε στα ίσα την πρόκριση.

Υπάρχει ένα ερωτηματικό ως προς το βαθμό δυναμικότητας της βασικής ενδεκάδας, την οποία θα παρατάξει ο Klopp, καθώς ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι με τη Manchester City. Δεν αναμένουμε πολλές αλλαγές, αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα.
Ωστόσο, υπό τον Klopp, το ρεκόρ των Reds απέναντι στην Porto είναι φανταστικό και ελπίζουμε ότι αυτό θα συνεχιστεί και φέτος.

Μια πρώτη ματιά στους αγώνες της Liverpool τον Σεπτέμβριο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com