Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Απογοητευτικό που πήραμε 1 βαθμό κόντρα σε 10 παίκτες»

Trent: «Απογοητευτικό που πήραμε 1 βαθμό κόντρα σε 10 παίκτες»

Ο Trent Alexander-Arnold στις δηλώσεις του στο κανάλι της ομάδας στάθηκε στο γεγονός ότι οι Reds πήραν μόνο έναν βαθμό από τον χθεσινό αγώνα με την Chelsea, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο.

Ο αμυντικός των Reds είχε να πει για τη χθεσινή ισοπαλία του Anfield:

“ Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό είχαμε. Ακόμη με 10 παίκτες, η Chelsea είναι μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης. ”
“ Όμως στο Anfield, παίζοντας στο μισό παιχνίδι κόντρα 10 παίκτες, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, είναι απογοητευτικό να κερδίζεις μόνο έναν βαθμό. ”

“ Χρειαζόμασταν να δημιουργήσουμε μερικές ακόμη ευκαιρίες με την κατοχή που είχαμε, θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Είναι απογοητευτικό, για να είμαι ειλικρινής. ”

“ Η ατμόσφαιρα μερικές φορές ήταν τρομακτική και εκκωφαντική. Αυτή λειτουργεί χέρι -χέρι  και έπρεπε να αποδώσουμε καλύτερα για να το κάνουμε πιο ζωντανό για τους οπαδούς. Πρέπει να μάθουμε από αυτά που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερα και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. ”

“ Ο ρυθμός θα έρθει, αλλά η ποιότητα που έχει η Premier League και ο τρόπος με τον οποίο έχουν ενισχυθεί οι ομάδες αυτή τη σεζόν, μπορεί να μας κάνει να μετανιώσουμε που δεν κερδίσαμε μερικά παιχνίδια που θα μπορούσαμε, όπως αυτό. ”

Δεν πήραν την νίκη οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com