Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lee Dixon: «Ο Harvey Elliott μου θυμίζει τον Messi!»

Lee Dixon: «Ο Harvey Elliott μου θυμίζει τον Messi!»

Ο Harvey Elliott σίγουρα είναι το πρόσωπο των πρώτων αγωνιστικών για την Liverpool. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός έκανε το ντεμπούτο του ως βασικός σε αγώνα της Premier League απέναντι στη Burnley, αγωνιζόμενος ως δεξιός εσωτερικός χαφ και φαίνεται πως κερδίζει τον Jurgen Klopp. Το γεγονός ότι πέρα από τις δικές του εμφανίσεις, βοηθά και τον Alexander-Arnold να συγκλίνει και να γίνεται ακόμα πιο δημιουργικός, δίνει στον Γερμανό μια ακόμη πολύτιμη και κυρίως πολυδιάστατη λύση στον άξονα της Liverpool.

Οι εμφανίσεις του Elliott όμως δεν έχουν εντυπωσιάσει μόνο εκείνους που συνδέονται με την Liverpool. Μετά τα καλά λόγια που απέσπασε από τον Gary Neville, ο Harvey άκουσε και τον Lee Dixon, πρώην κεντρικό αμυντικό της Arsenal, να επαινεί τις εμφανίσεις του, παρομοιάζοντας το στιλ παιχνιδιού του νεαρού ποδοσφαιριστή με τον Lionel Messi! Συγκεκριμένα, ο Dixon είπε: «Πιθανότατα είναι ο καλύτερος παίκτης της Liverpool μέχρι τώρα στη σεζόν. Ξέρει που είναι ο χώρος και κάνει μικρά βήματα προς τα εκεί. Θα πω κάτι τώρα. Μου θυμίζει λίγο τον Messi. Περπατάει σαν εκείνο. Είναι μικρόσωμος και περιμένει να έρθει η μπάλα σε εκείνο. Είναι ένα πραγματικό ταλέντο στα 18, αυτό είναι σίγουρο!».

Ο Harvey Elliott μεταγράφηκε στη Liverpool πριν δύο χρόνια, παρέμεινε στο ρόστερ για την πρωταθληματική χρονιά του 2019/20, όμως πέρυσι δόθηκε δανεικός τη τελευταία μέρα των μεταγραφών στη Blackburn. Αυτή η απόφαση αποδείχθηκε σοφή, καθώς τελείωσε τη σεζόν ως ένας από τους κορυφαίους της Championship και τώρα φαίνεται έτοιμος να διεκδικήσει μία θέση, όχι απλά στο ρόστερ, αλλά στη βασική ενδεκάδα των Reds!

Ο Elliott δέχεται τα συγχαρητήρια του αρχηγού του, Jordan Henderson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com