Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν χρειαζόμαστε μέσο»

Klopp: «Δεν χρειαζόμαστε μέσο»

Ο Jürgen Klopp ξεκαθάρισε στις σημερινές του δηλώσεις πως οι Reds δεν θα αποκτήσουν κάποιον μέσο, για να αντικαταστήσουν τον Gini Wijnaldum που αποχώρησε ως ελεύθερος.

Ο Γερμανός για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός μέσου είπε:

“ Φυσικά, ο Gini Wijnaldum έπαιξε έκανε εμάς ένα απίστευτα παιχνίδι, απολύτως. [Είναι ένας] σπουδαίος παίκτης, κορυφαίος, κορυφαίος, κορυφαίος παίκτης. Τον παρακολουθούσα τώρα στην PSG μία ή δύο φορές σε ορισμένα παιχνίδια και είναι πραγματικά όπως: «Αχ, ναι, αυτός είναι ο Gini.»

“ Ακόμα κι όταν προετοιμάζουμε τον αντίπαλο όπως τώρα [για την Chelsea] και ρίχνουμε μια ματιά στα παλιά παιχνίδια μας με την Τσέλσι, πάντα βλέπουμε τον Τζίνι να τρέχει. Πρέπει ακόμα να το συνηθίσουμε. Δεν μας λείπει μόνο στο γήπεδο, αλλά και στο αποδυτήρια. ”

“ Χάνουμε έναν χαφ και δεν φέρνουμε κανέναν, όμως εάν υπάρχει μια περιοχή στο γήπεδο όπου έχουμε όλες τις διαφορετικές δεξιότητες: δυναμική, δημιουργικότητα, αμυντικός προσανατολισμός, επιθετικότητα, όλα αυτά τα είδη, δεν υπάρχει κάποιο κενό. ”

“ Έχουμε παίκτες εδώ με εξαιρετικές δεξιότητες, όμως το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν σημαίνει ότι ο Harvey είναι τώρα ο σωτήρας του «προβλήματος» της μεσαίας γραμμής μας, επειδή δεν έχουμε πρόβλημα. Αλλά αν ο Gini ήταν ακόμα εδώ, ο Harvey πιθανότατα δεν θα είχε παίξει αυτό το παιχνίδι. Τώρα έπαιξε και έπαιξε καλά, υπέροχα. ” Είπε ο Klopp.

“ Ήξερα από πριν ότι υπήρχε μια καλή πιθανότητα ότι θα έπαιζε καλά και το έκανε, ενώ έχουμε και άλλους παίκτες. Ο Curtis Jones είναι 20 ετών, έπαιξε, δεν ξέρω, 15-20 παιχνίδια πέρυσι – μπορεί να κάνει και θα κάνει και πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα. ”

“ Ο Naby Keita προφανώς δεν έπαιξε μια ολόκληρη σεζόν μέχρι τώρα όπως ακριβώς το περίμενε ή θα μπορούσαμε να περιμέναμε, αλλά είχε πάντα πολύ καλά παιχνίδια – μεγάλα παιχνίδια, τα οποία κερδίσαμε. Τώρα ξεκίνησε αυτή τη σεζόν δύο φορές. Θα έπαιζε αν ο Gini ήταν ακόμα εδώ; Δεν ξέρω προφανώς, αλλά ίσως όχι. ”

“ Έχουμε τον Thiago που δεν ξεκίνησε τους αγώνες, έχουμε τον Hendo που έπαιξε μόνο σε ένα από τα παιχνίδια, έχουμε τον Ox με τη δυναμική που δεν μπορείς να την αγοράσεις αυτή τη στιγμή αν ήθελες να αγοράσεις έναν χαφ. ”

“ Και μάλλον ξέχασα έναν – τον Fabinho φυσικά. Αυτή είναι η κατάσταση και δεν χρειάζεται απλώς να αγοράσεις έναν χαφ επειδή κάποιος είναι στην αγορά. Δυστυχώς, δεν μπορώ να σας βοηθήσω [τα μέσα ενημέρωσης], επειδή προφανώς σας ενδιαφέρει πολύ και δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω τους οπαδούς που θέλουν να αποκτήσουμε έναν παίκτη μόνο και μόνο για να πάρουμε κάποιον. ”

“ Αν είστε όμως μαζί μας και το σκεφτείτε πραγματικά, θα δείτε πως δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη για έναν μέσο. ”

Πλήρεις στο κέντρο οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com