Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Chelsea, μεταγραφές, Τσιμίκα και C. Ronaldo

Ο Klopp για Chelsea, μεταγραφές, Τσιμίκα και C. Ronaldo

Ο Jürgen Klopp μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Chelsea και αναφέρθηκε στους Μπλε του Λονδίνου, στις μεταγραφές, στους Robertson & Τσιμίκα, καθώς στον Cristiano Ronaldo που αποχωρεί από την Ιταλία.

Για τον αυριανό αγώνα είχε να πει:

“ Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος – και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλά οργανωμένες. Σίγουρα θα είναι ένας μεγάλος αγώνας. Είναι ένα παιχνίδι που θα έβλεπα 100% αν δεν συμμετείχα – είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παρακολουθήσεις. ”

“ Η Chelsea βρίσκεται σε μια πολύ καλή στιγμή. Έφερε τον Lukaku που δεν την κάνει χειρότερη, προφανώς. Αλλά δεν είμαστε ούτε εμείς στη χειρότερη στιγμή και ελπίζουμε ότι μπορούμε να το δείξουμε. ”

Για την δουλειά του Tuchel στην Chelsea:

“ Αυτό που έκανε στην Chelsea είναι απολύτως εξαιρετικό. Ποτέ δεν είχα καμία αμφιβολία γι ‘αυτόν. Κανείς δεν είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο πέρυσι από εκείνον. Ο συνδυασμός οικονομικού πλούτου και ποδοσφαιρικής γνώσης είναι πάντα απειλή για όλους μας. Έχει όλον τον σεβασμό μου. ”

Αν οι Reds θα πραγματοποιήσουν κάποια μεταγραφή:

“ Αν περιμένω 4 κουραστικές μέρες για εμάς; Όχι, για να είμαι 100% ειλικρινής. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. ”

“ Οι επιλογές δεν έγιναν χειρότερες για ορισμένες ομάδες, αλλά υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί λόγοι και τρόποι για να κερδίσεις ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου. Δεν πρέπει πάντα να φέρνεις νέους παίκτες. ”

“ Φέραμε τον Ibrahima Konate – δεν ήταν κοψοχρονιά, – κόστισε χρήματα. Άλλοι σύλλογοι πίστευαν ότι έπρεπε να ενισχυθούν στην επίθεση και είχαν τους πόρους για να το κάνουν.”

Για τον Cristiano Ronaldo που ενδέχεται να επιστρέψει στο Νησί:

“ Το παρακολουθώ σαν οπαδός του ποδοσφαίρου, αλλά δεν θα το κρίνω εγώ. Αν άλλοι σύλλογοι μπορούν να κάνουν πράγματα για αυτό, δεν είναι δουλειά για το μέλλον – είναι για το άμεσο παρόν – ορισμένοι σύλλογοι λειτουργούν έτσι. ”

“ Πρέπει όμως να υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Πάντως, εξακολουθείς να χρειάζεσαι να αναπτυχθείς ως ομάδα και ως σύλλογος. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε εμείς. ”

“ Παρακολουθούμε τις εξελίξεις όπως όλοι σας, θα δούμε τι θα συμβεί. ” Σημείωσε ο Klopp.

Για τον Τσιμίκα:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος από την απόδοση του Κώστα, και στην προετοιμασία. Ήταν ένα μεγάλο, μεγάλο βήμα για αυτόν. Έπρεπε να προσαρμοστεί, στη συνέχεια τραυματίστηκε και είχε COVID, ενώ η άμυνα μας έπρεπε να αλλάζει κάθε εβδομάδα. Βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή από τότε που ήρθε εδώ. ”

“ Δεν υπάρχει κάποια μάχη (με τον Robertson), οι παίκτες δεν δίνουν μάχη μεταξύ τους. Σημασία έχει ποιος είναι σε καλή κατάσταση. ”

“ Έχουμε δύο πολύ καλά αριστερά back και αυτό είναι κάτι που πάντα θέλαμε. ”

Για τον Robertson:

“ Είναι ένα τέρας, δουλεύει απίστευτα σκληρά. ”

“ Και οι δύο θα πάρουν παιχνίδια αυτή τη σεζόν. Δεν μου αρέσει όταν λένε ότι οι παίκτες παλεύουν για μια θέση. Είναι στο χέρι τους να με κάνουν να αποφασίσω. Δικές μου είναι οι αποφάσεις. ”

Αν θα καλυφθεί το κενό του Wijnaldun:

“ Ο Gini Wijnaldum έκανε για εμάς απίστευτα παιχνίδια – κορυφαίος, κορυφαίος, κορυφαίος παίκτης. Τον έχω παρακολουθήσει για την PSG. Όταν βλέπουμε τα παλιά  παιχνίδια μας με την Chelsea, βλέπουμε τον Gini να τρέχει. Μας λείπει και στα αποδυτήρια. ”

“ Αλλά αν υπάρχει μια περιοχή της ομάδας όπου έχουμε τη δυναμική και δεν υπάρχει κενό, αυτή είναι η μεσαία γραμμή. Έχουμε παίκτες με  μεγάλες δεξιότητες. ”

“ Η περασμένη εβδομάδα δεν έκανε τον Harvey σωτήρα του προβλήματος της μεσαίας γραμμής γιατί δεν έχουμε πρόβλημα στη μεσαία γραμμή.”

“ Ο Ox διαθέτει μια δυναμική που δεν μπορείς να βρεις στην αγορά αυτή τη στιγμή. ”

“ Δεν υπάρχει λόγος να αποκτήσουμε έναν μέσο, απλά επειδή υπάρχει ένας στην αγορά. Αν ο κόσμος το σκεφτεί καλά, δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη για αγορά ενός μέσου. ”

“ Αν υπήρχε ένας παίκτης που θα μπορούσε να βελτιώσει όλα τα πράγματα, τότε θα τον αποκτούσαμε. Το υπόσχομαι! ”

Δεν χρειάζονται μέσο οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com