Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Harvey Elliott θέλει να βελτιώσει την ταχύτητα του

Ο Harvey Elliott θέλει να βελτιώσει την ταχύτητα του

Ο Harvey Elliott, με δηλώσεις που παραχώρησε στην Athletic, αναφέρθηκε στην προσπάθεια του μέσω της προπόνησης με σπριντ, να προσθέσει περισσότερη ταχύτητα στο παιχνίδι του.

«Δεν είμαι τόσο γρήγορος όσο θα ήθελα να είμαι. Κάνω προπόνηση με σπριντ και προσπαθώ να δώσω στον εαυτό μου λίγα επιπλέον μέτρα ταχύτητας, για να με βοηθήσει στα παιχνίδια. Υπάρχουν πάντα πράγματα τα οποία πρέπει να δουλέψεις και να βελτιώσεις, ως ποδοσφαιριστής».
«Δεν μπορείς ποτέ να είσαι ευχαριστημένος με αυτό που είσαι, πρέπει πάντα να πιέζεις τον εαυτό σου. Πρέπει ακόμα να βελτιώσω την ταχύτητά μου, ειδικά όταν κοιτάζω παίκτες όπως ο Mohamed Salah και ο Sadio Mane».

Ο 18χρονος Elliott θεωρείται δεξιός ακραίος μέσος, αλλά ποτέ δεν ξεχώρισε για την ταχύτητά του. Συνηθίζει όμως να κινείται προς τα μέσα και να δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ τόσο για τον ίδιο όσο και για τους συμπαίκτες του.

Ένα από τα αγαπημένα στοιχεία του Klopp στο σύστημα της Liverpool είναι η κίνηση του κεντρικού του επιθετικού, από την περιοχή επίθεσης, πίσω προς τη δική του αμυντική περιοχή για να πάρει μπάλα, ώστε να τραβήξει τους αντίπαλους αμυντικούς και να δώσει στους ταχύτατους πλάγιους επιθετικούς χώρο για να επιτεθούν.

Σήμα κατατεθέν του παιχνιδιού των Reds όπως αναφέρει ο Elliott, με τον Salah και τον Mane. Το να βάζεις έναν παίκτη εκεί έξω χωρίς πολλή ταχύτητα στερεί από τη Liverpool ένα επικίνδυνο όπλο.

Αυτός, ομολογουμένως, μπορεί να είναι ο λόγος που ο Elliott έπαιξε στη μεσαία γραμμή καθόλη την διάρκεια της pre-season. Στην πραγματικότητα, αυτή φαίνεται τώρα να είναι η μακροπρόθεσμη θέση του και είναι πολύ λογικό. Αντί να χρησιμοποιήσει τον Elliott ως εξτρέμ, ο Klopp τον ξεκινά σε κεντρικό ρόλο, δίνοντας του την ελευθερία να κινείται και στα άκρα κυρίως της δεξιάς πλευράς.

Ο Elliott δεν χρειάζεται, λοιπόν, πολλή ταχύτητα όταν κινείται ανάμεσα στις γραμμές, εκεί που ούτως ή άλλως απολαμβάνει να παίζει. Έξυπνη κίνηση από τον Klopp, καθώς μπορεί να πάρει το καλύτερο από τον ταλαντούχο έφηβο.

Φυσικά, εάν ο Elliott καταφέρει να γίνει ταχύτερος με την προπόνηση σπριντ, θα μπορεί να απειλήσει από οπουδήποτε. Ο Klopp θα είχε την ευχέρεια να τον τοποθετεί τόσο στον κεντρικό άξονα όσο και στα άκρα της επίθεσης, έχοντας στην φαρέτρα του ένα πολύ δυνατό όπλο.

Ο Harvey Elliott θέλει να βελτιώσει την ταχύτητα του
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com