Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 25/8/1984 Κόκκινο ντεμπούτο για Jan Molby (vid)

Σαν σήμερα: 25/8/1984 Κόκκινο ντεμπούτο για Jan Molby (vid)

Την πρώτη του εμφάνιση με την famous Red shirt θα πραγματοποιούσε σαν σήμερα ο Jan Molby, σε παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Norwich City στο Carrow Road.

Το παιχνίδι για τους Κόκκινους ξεκίνησε ιδανικά αφού προηγήθηκαν μόλις στο 2′ με αυτογκόλ του Steve Bruce (μετέπειτα αμυντικός της Manchester Utd) και στο 24′ ο Kenny Dalglish από ασίστ του Paul Walsh θα έκανε το 0-2 για τους Reds.

Τα «Καναρίνια» αντέδρασαν γρήγορα και στο 28′ μείωσαν με τον Peter Mendham, για να χάσουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν λίγο πριν λήξει το 1ο ημίχρονο, όταν ο John Deehan από το σημείο του πέναλτι απέναντι στον Bruce Grobbelaar.

Ότι δεν πέτυχαν λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι Canaries, θα το καταφέρουν σχεδόν με την έναρξη, αφού ο Keith Bertschin στο 49′ θα φέρει το παιχνίδι στα «ίσια».

Σειρά των Reds να αντιδράσουν και στο 67′ θα πάρουν εκ νέου κεφάλι στο σκορ με γκολ του Phil Neal, από εκτέλεση πέναλτι. Το παιχνίδι έδειχνε πως θα έληγε υπέρ των Κόκκινων αλλά τα Καναρίνια τους χάλασαν το πάρτυ της πρεμιέρας, ισοφαρίζοντας με τον Mick Channon στο 89′, ο οποίος δεν αστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι.

Το παιχνίδι αυτό που ήταν το 1ο του Jan Molby με την Κόκκινη φανέλα, παρακολούθησαν στο Carrow Road 22.005 και διαιτητής ήταν ο R.S. Lewis.

Ακολουθούν τα στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 25/8/1984 Κόκκινο ντεμπούτο για Jan Molby
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com