Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 25/8/2000 Υπογράφει στους Reds ο Christian Ziege (vid)

Σαν σήμερα: 25/8/2000 Υπογράφει στους Reds ο Christian Ziege (vid)

Σαν σήμερα το 2000 μετεγγράφεται στη Liverpool από την Middlesbrough, ο Γερμανός διεθνής αριστερός αμυντικός Christian Ziege.

Έχοντας στο βιογραφικό του 7 χρόνια καριέρας στη Bayern Μονάχου και άλλα 2 στη Milan, η Liverpool θα καταβάλει στη Middlesbrough το ποσό που είχε ορίσει ως ρήτρα για την αποδέσμευσή του, ήτοι 8,1 εκατ. λίρες, για να τον αποκτήσει.

Ο Christian Ziege μπορούσε με άνεση να καλύψει οποιαδήποτε θέση στα αριστερά, ενώ λόγω και των φυσικών του προσόντων, αγωνιζόταν και ως κεντρικός αμυντικός.

Θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις 9 Σεπτεμβρίου του 2000 στην εντός έδρας νίκη μας εναντίον της Manchester City, μπαίνοντας ως αλλαγή στη θέση του Steven Gerrard. Δυστυχώς μια σειρά από τραυματισμούς στο γόνατό του, συν το γεγονός πως εκείνη την εποχή αναδυόταν ο Jamie Carragher, ο Ziege θα μείνει μόλις μια χρονιά στο Anfield, αγωνιζόμενος 32 φορές και σκοράροντας 2 γκολ, το ένα εναντίον της Leeds στο πρωτάθλημα και το άλλο εναντίον της Stoke για το League Cup.

Πάντως στην μία και μοναδική του χρονιά με την famous Red shirt, θα πανηγυρίσει με τους Κόκκινους την κατάκτηση του League Cup, του F.A Cup και του UEFA Cup.

Το καλοκαίρι του 2001 θα μετακινηθεί στο Λονδίνο για λογαριασμό της Tottenham, με τους Λονδρέζους να καταβάλουν στους Κόκκινους το ποσό των 5,85 εκ. λιρών για να τον αποκτήσουν.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Christian Ziege, να σημειώνει το ένα από τα δύο τέρματά του με την famous Red shirt:

Σαν σήμερα: 25/8/2000 Υπογράφει στους Reds ο Christian Ziege
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com