Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Υποβλήθηκα σε επέμβαση και δεν χρειάζομαι πλέον τα γυαλιά»

Klopp: «Υποβλήθηκα σε επέμβαση και δεν χρειάζομαι πλέον τα γυαλιά»

Ο Jürgen Klopp επιβεβαίωσε με δηλώσεις του σε Γερμανικό μέσο πως υποβλήθηκε σε μια μικρή επέμβαση και πλέον δεν χρειάζεται να φορά τα γυαλιά, με τα οποία τον είχαμε συνηθίσει από την ημέρα έλευσης του στο Anfield.

Από την έναρξη της φετινής προετοιμασίας, ο Γερμανός τεχνικός δεν φορά πλέον τα γυαλιά που αποτελούσαν το σήμα κατατεθέν του και όπως όλα δείχνουν, δεν θα τα χρειαστεί ούτε στο μέλλον.

Ο τεχνικός των Reds συγκεκριμένα ανέφερε στην Bild:

“ Είναι αλήθεια πως τα γυαλιά δεν θα με βοηθούσαν πια. Έτσι, έπρεπε να υποβληθώ σε μια μικρή επέμβαση, κάτι που σημαίνει πως πλέον δεν τα χρειάζομαι. ”

“ Φοράω γυαλιά από τότε που ήμουν δέκα, δηλαδή εδώ και 44 χρόνια. Το πρόβλημα όμως είναι πως πλέον τα γυαλιά δεν μπορούσαν να βελτιώσουν την όραση μου. ”

“ Η λύση σε αυτό ήταν μια μικρή επέμβαση. Δεν ήταν λέιζερ ή κάτι τέτοιο, αλλά με έχει κάνει να βλέπω πολύ καλά αυτή τη στιγμή, χωρίς να χρειάζομαι τα γυαλιά. ” Είπε ο Klopp.

“ Νομίζω πως το πρόσωπο μου δείχνει περίεργο χωρίς τα γυαλιά, όμως πλέον δεν τα χρειάζομαι. Ίσως όμως τα χρειαστώ μια ακόμη φορά. Όταν αυτό συμβεί, θα φορέσω ξανά τα γυαλιά. ” Ολοκλήρωσε ο Klopp.

Θα συνηθίσουμε τον Γερμανό χωρίς γυαλιά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com