Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πολύ ενδιαφέρων παίκτης ο Haaland»

Klopp: «Πολύ ενδιαφέρων παίκτης ο Haaland»

O Erling Haaland πανηγυρίζει ένα από τα πολλά γκολ του με τη φανέλα της Dortmund.

Δύο ελίτ ταλέντα επιθετικών θα είναι στην αγορά το επόμενο καλοκαίρι κατά πάσα πιθανότητα, με τον Jurgen Klopp να μιλάει για έναν από αυτά σε μια συνέντευξη στη γερμανική Bild.

Ο Kylian Mbappe είναι ο πρώτος, φυσικά. Ο παίκτης της PSG είναι εκτός συμβολαίου το επόμενο καλοκαίρι και οι τελευταίες φήμες υποδηλώνουν ότι δεν σκοπεύει να ανανεώσει, κάτι που θα οδηγήσει σ’ένα κυνηγητό απ’όλους, προσφέροντάς του τεράστια συμβόλαια, για την δωρεάν απόκτησή του.

Ο άλλος είναι ο Erling Haaland, που δεν βρίσκεται κοντά στο τέλος του συμβολαίου του με την Borussia Dortmund, αλλά με μια ρήτρα που θα ξεκινήσει το επόμενο καλοκαίρι που του επιτρέπει να φύγει για 75 εκατομμύρια ευρώ.

Η Liverpool συνδέεται ευρέως και με τους δύο παίκτες τους τελευταίους 18 περίπου μήνες, και δεδομένου του συνδέσμου του προπονητή με την Bundesliga και την Dortmund, καθώς και τον καιρό του Haaland στο Salzburg, όπου οι Reds έχουν επιτελέσει μεταγραφικές σχέσεις, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι στην κορυφή του καταλόγου πιθανών μεταγραφών.

Η Bild ρώτησε τον Klopp για τη γνώμη του για τον επιθετικό και ο προπονητής των Reds δεν δίστασε να επαινέσει τον 21χρονο.

«Υπάρχει φυσικά ένας κίνδυνος με ένα τόσο εξαιρετικό ταλέντο. Το παιδί είναι μια δύναμη της φύσης », δήλωσε ο Klopp στη Bild.

«Όταν πανηγύρισε ένα γκολ, χτύπησε τη μπάλα στο έδαφος [τόσο δυνατά], δεν ήμουν σίγουρος αν έγινε βαθούλωμα στο έδαφος!

«Αργά ή γρήγορα θα συζητήσει με μεγάλους συλλόγους. Δεν ξέρω αν θα συμβεί του χρόνου, αλλά η Dortmund θα πρέπει να το αντιμετωπίσει».

Κληθείς να αναφέρει λεπτομερώς το δικό του πιθανό ενδιαφέρον για την προσθήκη του Νορβηγού στην ομάδα του Anfield, ο Klopp δεν ήταν αδιάφορος για το γεγονός ότι η Liverpool και κάθε μεγάλος σύλλογος σε όλη την Ευρώπη, θα τον έβλεπε ως ταλέντο στην ομάδα τους – αλλά επεσήμανε επίσης τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν.

« Είναι απλά ένας πολύ ενδιαφέρων παίκτης. Μου αρέσει πολύ η ενέργεια που φέρνει στο γήπεδο. Γενικά όμως θα τον έβλεπαν [έτσι] οι περισσότερες ομάδες.

«Εάν δεχθεί μια ομάδα ένα γκολ, κάτι έχει ήδη γίνει λάθος στην επίθεσηΘα πρέπει επίσης να το σκεφτεί σε τέτοιες καταστάσεις [όταν απογοητεύεται]. Αλλά είναι ακόμα νέος και μπορεί ακόμα να αναπτυχθεί ».

Τα λόγια του Klopp απέχουν πολύ από την έντονη φήμη ότι οι Reds θα δώσουν μάχη για να υπογράψουν τον επιθετικό.Όμως, οι οπαδοί θα μπορούσαν δικαίως να ενθουσιαστούν με τον προπονητή αν σκεφτούν πόσο επιπλέον θα μπορούσε να αξιοποιήσει και να βελτιώσει τα ταλέντα του Haaland, δεδομένου του πώς έχουν αναπτυχθεί άλλοι επιθετικοί στο Anfield τις τελευταίες σεζόν.

Haaland και van Dijk σε μονομαχία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com