Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Burnley

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Burnley

Ο Jürgen Klopp μίλησε μετά τη σημερινή νίκη επί της Burnley με σκορ 2-0 και στάθηκε στο Anfield που γέμισε ξανά από κόσμο 17 μήνες μετά.

Για τον αγώνα ο Γερμανός είπε:

“ Προφανώς όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία αυτό. Ένα φεστιβάλ ποδοσφαίρου. Κανείς δεν έφυγε σήμερα απογοητευμένος. Όλα μας τα όνειρα εκπληρώθηκαν σήμερα, από άποψη ατμόσφαιρας. Ήταν το καλύτερο που είχαμε, πολύ ξεχωριστό. ”

“ Η ιδέα να αφήσουμε το παιχνίδι να κυλήσει, νομίζω ότι θα τη συζητάμε συχνά κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά σήμερα κερδίσαμε.β”

“ Ο Ali έκανε 2 κορυφαίες αποκρούσεις, αλλά η μία ήταν οφσάιντ, παραμένει όμως συγκλονιστική. Ο Harvey ήταν μέρος αυτής της παράστασης. Στα 18 του έκανε ένα τέτοιο ένα ώριμο παιχνίδι. Μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που ρωτούν για εκείνον, αλλά δεν εκπλήσσομαι. ”

Για τις επιλογές που έχει η ομάδα στο κέντρο της άμυνας:

“ Μπορώ να σας μιλήσω έτσι τώρα, λόγω όλων των προβλημάτων που είχαμε πέρσι. Χρειαζόμασταν 4 στόπερ και τώρα έχουμε 6. Τώρα τα πρώτα μας 4 στόπερ θα αγωνιστούν. Θα κάνουμε την κατάλληλη μίξη. ”

“ Μετά από αυτούς τους μακροχρόνιους τραυματισμούς, τα στόπερ μας δεν μπορούν να παίξουν 3 παιχνίδια σε μια εβδομάδα. ”

Για την διαιτησία:

“ Η νέα ιδέα είναι να αφήνουμε το παιχνίδι να κυλάει. Αυτό δεν το κάνει πιο εύκολο. Ήταν ένα δύσκολο και έντονο παιχνίδι, όπως είναι πάντα τα παιχνίδια κόντρα στη Burnley. Ας συνεχίσουμε. ” Είπε ο Klopp.

Για τους Trent και Τσιμίκα:

“ Τα δύο ακραία back έκαναν ένα καλό παιχνίδι, ειδικά αν σας αρέσουν οι ασίστ, ο Κώστας έκανε σέντρα, η έξυπνη μπαλιά του Trent στον Sadio. Αμυντικά επίσης ήταν καλοί σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο έχεις ένα σχέδιο, για το πως θέλεις να το κερδίσεις, απέναντι στην Burnley σημασία είχαν όλες οι δεύτερες μπάλες.”

Για τις μεταβιβάσεις του van Dijk:

“ Είναι χρήσιμες! Το πακέτο του van Dijk είναι χρήσιμο. Μου αρέσει να μιλάω για τον Virgil, αλλά όχι την περασμένη σεζόν. Ο Matip και ο Gomez δεν έπαιξαν ούτε εκείνοι πέρσι και οι άνθρωποι ξεχνούν πόσο καλοί είναι επίσης. Σίγουρα είναι υπέροχο να τους έχεις. Ο Virgil επέστρεψε. Ήταν έντονο παιχνίδι, κυρίως στον αέρα. ”

Ξανά για τη διαιτησία:

“ Λατρεύω το ποδόσφαιρο και όλες αυτές τις μονομαχίες, αλλά ήρθαμε από την προστασία των παικτών στο να αφήσουμε το παιχνίδι να κυλήσει. Δεν ακούγεται και πολύ σωστό αυτό. Ήταν μια σωστή δοκιμή σήμερα και την περάσαμε. ”

“ Δεν είμαι ο Πάπας του ποδοσφαίρου ή οτιδήποτε άλλο για να πω στους ανθρώπους τι να κάνουν, αλλά πρόκειται για τις αγκωνιές στις μονομαχίες … τα περάσαμε όλα αυτά. Τώρα ο τίτλος είναι, αφήστε το παιχνίδι να κυλήσει. Ωραία, αλλά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την προστασία των παικτών. Είναι κοινή λογική. ”

Διαιτητικά παράπονα από τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com