Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τιμάται αύριo ο Andrew Devine, μετονομάζεται σε Avenue 97 η Avenue 96

Τιμάται αύριo ο Andrew Devine, μετονομάζεται σε Avenue 97 η Avenue 96

Ο Andrew Devine, ο 97ος νεκρός της τραγωδίας του Hillsborough, θα τιμηθεί στο αυριανό παιχνίδι με τη Burnley, πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο οπαδός της Liverpool σε όλη του τη ζωή Andrew έχασε τη ζωή του τον προηγούμενο μήνα, με τον ιατροδικαστή να αποφαίνεται ότι η αιτία του θανάτου του είναι οι τραυματισμοί πού εκφύλισαν τη ζωή του στον ημιτελικό του 1989.

Κατόπιν συνεννόησης μεταξύ του συλλόγου και της οικογένειας του αδικοχαμένου Andrew, στη μνήμη του θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν τη σέντρα του αγώνα στο Anfield.

Το Kop με τη σειρά του θα τον αφιερώσει στη μνήμη του ένα μωσαϊκό, στο οποίο -όπως βλέπετε και στη φωτογραφία- οι Αιώνιες Φλόγες θα συνοδεύονται από τον αριθμό 97.

Επιπλέον, μιας και πλέον ο απολογισμός της καταστροφής του Hillsborough έχει αλλάξει και επίσημα, η Avenue 96, ο δρόμος έξω από το γήπεδο της ομάδας μας, έχει ήδη μετονομαστεί σε Avenue 97.

Μία άλλη διαδικασία, πού θα χρειαστεί κάποιον παραπάνω χρόνο, είναι η χάραξη του ονόματος του Andrew στο μνημείο του Hillsborough μαζί με τα ονόματα των υπόλοιπων 96 θυμάτων.

Τέλος, αναμφίβολα αξίζει να αναφερθεί ότι τη σεζόν 2022-23 οι φανέλες των παικτών των Reds θα φέρουν τον αριθμό 97 μαζί με τις φλόγες στο πάνω-πίσω μέρος τους.

Οι φανέλες των παικτών θα φέρουν τον αριθμό 97 την επόμενη σεζόν, μετά την προσθήκη του ονόματος του Andrew Devine στη λίστα των νεκρών του Hillsborough.
Οι φανέλες των παικτών θα φέρουν τον αριθμό 97 την επόμενη σεζόν, μετά την προσθήκη του ονόματος του Andrew Devine στη λίστα των νεκρών του Hillsborough.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com