Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Klopp δεν αφήνει τον Woodburn να φύγει τώρα»

«Ο Klopp δεν αφήνει τον Woodburn να φύγει τώρα»

Νέα δεδομένα φαίνεται πως προκύπτουν στην υπόθεση του Ben Woodburn, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα, The Scotsman.com, ο Jürgen Klopp μπλοκάρει για την ώρα την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στη Hearts.

Ο ίδιος ο μέσος έχει έρθει σε συμφωνία την Hearts για τον δανεισμό του μέχρι τον Ιανουάριο, όμως ο Γερμανός φαίνεται πως θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ του μέχρι και το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου με την Chelsea.

Σύμφωνα με το Σκωτσέζικο μέσο, ο Klopp φοβάται μήπως προκύψουν νέα προβλήματα τραυματισμών και χρειαστεί να χρησιμοποιήσει τον Woodburn σε κάποιο από τα δύο επόμενα παιχνίδια των Reds στην Premier League.

Πάντως ακόμη και αν καθυστερήσει μερικές ημέρες η ολοκλήρωση της μετακίνησης, όλα δείχνουν πως ο Woodburn θα φορέσει τελικά τη φανέλα της Hearts, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

“ Ακόμα διαπραγματευόμαστε μαζί τους και προσπαθούμε να βρούμε μια λύση. Είναι πρόθυμος να έρθει και εμείς θέλουμε να τον πάρουμε, αλλά είναι παίκτης της Liverpool αυτή τη στιγμή, οπότε πρέπει να περιμένουμε να πάρουν μια απόφαση. ” Δήλωσε ο προπονητής της Hearts, Robbie Neilson.

Ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου ήταν στον πάγκο των Reds στο Σαββατιάτικο διπλό με 0-3 στην έδρα της Norwich.

Ο Ben Woodburn έχει ήδη συμφωνήσει με την Hearts.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com