Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Farke: «Άξιζε την νίκη η Liverpool»

Farke: «Άξιζε την νίκη η Liverpool»

Ιπποτικός ήταν στις δηλώσεις του ο προπονητής της Norwich, Daniel Farke αναφέροντας πως οι Reds άξιζαν την νίκη, καθώς και ότι η ομάδα του έχει μερικά θετικά να κρατήσει από τον χθεσινό αγώνα, παρά την ήττα της με 0-3.

Ο προπονητής των Καναρινιών δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου του:

“ Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, όμως έχω να πω μερικά θετικά πράγματα για την εμφάνιση μας. Ήμασταν ανταγωνιστικοί όσο είχαμε ενέργεια. Για 65 λεπτά δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε εμάς και τη Liverpool. ”

“ Δεν χρειαζόταν να δεχτούμε το πρώτο γκολ, ήταν μια φάση με πέντε εναντίον τριών και χάσαμε την συγκέντρωση μας. Ζητήσαμε ένα φάουλ πάνω στον Pukki και μείναμε ψηλά στο γήπεδο. Επίσης δεν νομίζω πως ο Salah ήθελε να δώσει αυτή την πάσα. ”

“ Νιώσαμε κάπως κουρασμένοι μετά από αυτό, όμως θα πρέπει να παραδεχτώ την ποιότητα της Liverpool. Στο δεύτερο γκολ βγάλαμε επίσης την κούραση μας και τα πράγματα ήταν δύσκολα στη συνέχεια. ”

“ Ήμασταν όμως αρκετά ανταγωνιστικοί, και μπορώ να πω πως έμεινα ευχαριστημένος με τα τελευταία 15 λεπτά, γιατί ήμασταν πίσω με 0-3 και κουρασμένοι με παίκτες που δεν έκαναν γεμάτη προετοιμασία, αντιμετωπίζαμε παίκτες όπως οι Mane και Salah και όμως φτάσαμε κοντά στο να σκοράρουμε. Άξιζε τη νίκη η Liverpool, όμως και εμείς έχουμε θετικά να κρατήσουμε. ”

Η Liverpool δεν δυσκολεύτηκε στο Carrow Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com