Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Farke: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης»

Farke: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για ακόμη μια φορά για την Liverpool ο προπονητής της Norwich, Daniel Farke.

Ο τεχνικός των Καναρινιών χαρακτηριστικά ανέφερε στην συνέντευξη τύπου, πως η Norwich θα αντιμετωπίσει μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης το απόγευμα του Σαββάτου στο Carrow Road.

Ο Farke για την Liverpool είχε να πει:

“ Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης, με παγκόσμιας κλάσης προπονητή, παγκόσμιας κλάσης παίκτες και παγκόσμιας κλάσης οπαδούς. ”

“ Η Liverpool δεν είναι εύκολο να αποκτήσει καλύτερους παίκτες από εκείνους που ήδη έχει. Θεωρώ όμως πως έκαναν μια φανταστική κίνηση με την απόκτηση του Konate. Είναι ένα κορυφαίο ταλέντο. ”

“ Ο αγώνας θα αποτελέσει μια πρόκληση για εμάς. Δεν είμαστε το φαβορί του παιχνιδιού, αλλά θα είναι παρόμοια η κατάσταση στα περισσότερα παιχνίδια της σεζόν. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά, για να μας δοθούν αυτές οι ευκαιρίες. Θα παλέψουμε με όλα μας τα μέσα, για να είμαστε ανταγωνιστικοί. ”

“ Μπορείτε να συμφωνήσετε πως δεν έχουμε το πιο εύκολο ξεκίνημα. Δεν μπορώ όμως να επηρεάσω το πρόγραμμα. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάθε ομάδα δύο φορές, μια στην έδρα μας και μια εκτός. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε στα καλύτερα μας σε κάθε αγώνα. Θα πάμε σε κάθε ένα από τα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. ”

Daniel Farke και Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com