Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Norwich – Liverpool (preview)

Norwich – Liverpool (preview)

Πρώτη αγωνιστική της Premier League για την σεζόν 2021-22 και η Liverpool αντιμετωπίζει την Norwich στο Carrow Road το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα και να κερδίσουν τα Καναρίνια, όπως ακριβώς έκαναν και πριν από δύο χρόνια, όταν κατέκτησαν τον τίτλο.

Η ομάδα του Jürgen Klopp έκλεισε με νίκες τα φιλικά προετοιμασίας και θέλει να κάνει ανάλογο ξεκίνημα και στην Premier League.

Η Liverpool έχει να αντιμετωπίσει δύο προβλήματα τραυματισμών, αφού οι Andy Robertson και Curtis Jones έχουν τεθεί εκτός από την αναμέτρηση, όμως οι Virgil van Dijk και Joe Gomez είναι διαθέσιμοι και μπορούν να ξεκινήσουν.

Ο Κώστας Τσιμίκας θα πάρει τη θέση του τραυματία Robertson και μαζί με τους van Dijk (;), Matip και Alexander-Arnold θα συνθέσει την Κόκκινη άμυνα, με τον Alisson Becker να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια.

Στην μεσαία γραμμή θα δούμε τους Fabinho και Naby Keita, με τον Harvey Elliott να έχει προβάδισμα αντί του James Milner για την τρίτη θέση του κέντρου.

Η τριάδα της επίθεσης φαίνεται ότι θα αποτελείται από Sadio Mane, Mo Salah και Diogo Jota, οι οποίοι ξεκίνησαν στο φιλικό της περασμένης εβδομάδας με την Athletic Bilbao.

Η Norwich του Daniel Farke επιστρέφει στα σαλόνια της Premier League, έπειτα από έναν χρόνο απουσίας και θα προσπαθήσει φέτος να αποφύγει την ήττα από τους Reds στην πρεμιέρα, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει το 2019.

Τα Καναρίνια απέκτησαν με μεταγραφή από τον Π.Α.Ο.Κ. τον Έλληνα διεθνή, Χρήστο Τζόλη έναντι 8.8 εκατομμυρίων λιρών και πλέον διαθέτουν δύο Έλληνες παίκτες στο ρόστερ τους, καθώς έχουν αποκτήσει και τον Δημήτρη Γιαννούλη από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η Norwich δεν κατάφερε να κάνει την καλύτερη προετοιμασία, καθώς αντιμετώπισε πολλά προβλήματα λόγω του COVID-19, ο οποίος δεν θα επιτρέψει στους Hernandez, Rashica, Placheta, Mumba, Hugill και Hanley να αγωνιστούν, ενώ αμφίβολος είναι και ο Todd Cantwell, λόγω τραυματισμού στο μηρό.

Ντεμπούτο όμως αναμένεται να κάνει ο Billy Gilmour, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Chelsea.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Andre Marriner.

Στατιστικά στοιχεία: 

  • Αήττητη είναι η Liverpool στις τελευταίες 14 συναντήσεις με την Norwich.
  • Επτά συνεχόμενες νίκες για την Liverpool στο Carrow Road.
  • Στους 18 αγώνες που έχουν δώσει οι δύο ομάδες για την Premier League έχουν επιτευχθεί 69 τέρματα.
  • Τέσσερις νίκες στις πέντε πρεμιέρες της με τον Jurgen Klopp έχει η Liverpool.
  • Δέκα συνεχόμενες ήττες στην Premier League έχει η Norwich.
  • Να σκοράρει για πέμπτη συνεχόμενη πρεμιέρα θέλει ο Mo Salah.
Επιστροφή στο Carrow Road για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com