Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φιλική εντός έδρας ισοπαλία με την Bilbao

Φιλική εντός έδρας ισοπαλία με την Bilbao

Η Liverpool πλήρωσε τις πολλές χαμένες της ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την Athletic Bilbao στο Anfield, σε έναν αγώνα που επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Andy Robertson στο τέλος του πρώτου μέρους.

Για τους Reds βρήκε δίχτυα ο Diogo Jota, ενώ εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο Harvey Elliott.

Ανησυχία υπάρχει για την κατάσταση του Robertson.

Α’ Ημίχρονο: Με τους van Dijk και Joel Matip ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τον Harvey Elliott να ξεκινά ξανά στον χώρο του κέντρου παρατάχθηκαν κόντρα στην Athletic Bilbao οι Reds, με την πρώτη ευκαιρία του αγώνα να ανήκει στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι απείλησαν στο 10’ με τον Muniain.

Οι Reds απάντησαν δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Mo Salah προσπάθησε να κρεμάσει δίχως επιτυχία τον Agirrezabala και άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό με τον Diogo Jota.

Το γκολ προήλθε από την υψηλή πίεση των παικτών του Klopp, η οποία υποχρέωσε σε λάθος την ισπανική άμυνα, με τον Keita να τροφοδοτεί τον Mane, εκείνος τον Jota, για να ανοίξει ο Πορτογάλος το σκορ με αριστερό σουτ.

Στο 16’ η Liverpool απείλησε ξανά από τον Diogo Jota, ο οποίος έλαβε την σέντρα του Salah με το εξωτερικό, όμως δεν μπόρεσε να κάνει δύο τα τέρματα του. Δύο λεπτά αργότερα, οι Reds πλησίασαν και πάλι στο δεύτερο γκολ, με το δεξί πλασέ του Trent να καταλήγει όμως στην αγκαλιά του ισπανού keeper. Στο 21’ ήταν η σειρά του Inaki Williams να φτάσει κοντά στο γκολ, όταν τροφοδοτήθηκε στην πλάτη της κόκκινης άμυνας, προσποιήθηκε αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Alisson.

Με εκτός περιοχής προσπάθησε να σκοράρει και ο Harvey Elliott στο 24’, με την μπάλα να φεύγει λίγο εκτός εστίας. Η Liverpool είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και συνέχισε να είναι απειλητική και λίγο έλειψε να σκοράρει με την κεφαλιά του van Dijk στο 30’ και με το πλασέ του Salah στο 32’.

Στο 35ο λεπτό ήταν η ευκαιρία του Sancet να αστοχήσει από καλή εντός περιοχής θέση και δευτερόλεπτα αργότερα ο Alisson είπε ξανά «όχι» στον Williams, κρατώντας το μηδέν. Ούτε δύο λεπτά δεν πέρασαν και οι Reds έφτασαν ξανά κοντά στο δεύτερο τους τέρμα με κεφαλιά του van Dijk, η οποία για λίγα εκατοστά δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Το ημίχρονο όμως δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε με τον ιδιανικότερο τρόπο, καθώς ο Andy Robertson τραυματίστηκε δύο λεπτά πριν από τη λήξη του στον δεξί του αστράγαλο στην προσπάθεια του να αποκόψει μια σέντρα.

Β’ Ημίχρονο: Μουδιασμένοι μπήκαν στην επανάληψη οι Reds μετά τον τραυματισμό του Andy Robertson, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Bilbao και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Berenguer στο 53ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Williams.

Οι Reds είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο δεύτερο μέρος με τον Mane στο 66ο, όμως ο Agirrezabala απέκρουσε το δυνατό σουτ του Σενεγαλέζου. 

Σε δύο αλλαγές προχώρησαν οι Reds στο 72’, με τους van Dijk και Jota να παραχωρούν τις θέσεις τους, στους Rhys Williams και Ben Woodburn. Στο 74ο λεπτό το αριστερό πλασέ του εξαιρετικού, Harvey Elliott κατέληξε στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων!

Η σύνθεση της Liverpool:

Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Milner, Keita, Elliott, Mane, Salah, Jota

Επόμενος φιλικός αγώνας αύριο το βράδυ κόντρα στην Osasuna.

Ξεχώρισε ξανά ο Harvey Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com