Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε επαφές με τον Phillips φέρεται να είναι η West Ham

Σε επαφές με τον Phillips φέρεται να είναι η West Ham

Σε συζητήσεις με την πλευρά του κεντρικού αμυντικού της Liverpool, Nat Phillips, φέρεται να έχει έρθει η West Ham United.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Football Insider, τις οποίες αναπαράγει και η Anfield Watch, τα Σφυριά είναι πιο μπροστά από τις Bayer Leverkusen, Burnley και Brighton στη διεκδίκηση του γεννημένου στο Bolton στόπερ.

Οι απαιτήσεις της Liverpool κυμαίνονται στις 15 εκατομμύρια λίρες και θα μπορούσε να επιτευχθεί μια συμφωνία στο πλαίσιο του buy now – pay later, δηλαδή η πληρωμή να γίνει το επόμενο καλοκαίρι. Σημειώνεται πώς παρόμοιο ντιλ έγινε και με την Fulham για τον Harry Wilson, για να βοηθηθούν οι Cottagers στη προσπάθειά τους να μην έχουν πρόβλημα με το Financial Fair Play.

Ο ποδοσφαιριστής βλέπει την ομάδα ως μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, με την West Ham να αγωνίζεται τώρα στο Europa League και να μπορεί να του προσφέρει σταθερό χρόνο παιχνιδιού.

Ο Phillips έκανε πέρυσι τις πρώτες του συμμετοχές με τους Reds, μετά τους συνεχόμενους τραυματισμούς των Matip, van Dijk και Gomez. Ο ύψους 1.90 κεντρικός αμυντικός έγινε άμεσα αγαπητός από τους φιλάθλους των κόκκινων λόγω του δυναμισμού του, κυρίως στο ψηλό παιχνίδι. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του τώρα του δίνουν το περιθώριο να ψάξει για μια θέση βασικού σε μια ομάδα της Premier League και φαίνεται να υπάρχουν και ομάδες έτοιμες να του το προσφέρουν.

Σε επαφές με τον Phillips φέρεται να είναι η West Ham
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com