Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άρχισε η εγκατάσταση καθισμάτων με ράγες ασφαλείας στο Anfield

Άρχισε η εγκατάσταση καθισμάτων με ράγες ασφαλείας στο Anfield

Τα πρώτα καθίσματα με ράγες ασφαλείας έχουν εγκατασταθεί στο Kop end, μέσα στα πλαίσια της δοκιμής των νέων αυτών καθισμάτων, η οποία θα διεξαχθεί καθ’ όλη την διάρκεια της επερχόμενης σεζόν, στην Premier League.

Μετά την αρχική επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου στις 15 Ιουνίου, με την οποία ενημέρωσε τους οπαδούς για το θέμα, οι προπαρασκευαστικές εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και οι θέσεις άρχισαν να εγκαθίστανται.

Μάλιστα πριν ακόμα από τις 15 Ιουνίου, η Liverpool έστειλε προσωπική επιστολή σε όλες τις οικογένειες του Hillsborough δίνοντάς τους όλες τις σχετικές πληροφορίες για την πρόταση.

Η εγκατάσταση καθισμάτων με ράγες ασφαλείας θα γίνει σε δύο περιοχές του Anfield, οι οποίες επισημάνθηκαν, στην έκθεση της Αρχής Ασφαλείας Γηπέδων (SGSA), ως περιοχές υψηλού κινδύνου για τους οπαδούς. Πρόκειται για το Kop end και τις χαμηλότερες σειρές του Anfield Road Stand.
Περίπου 1.800 νέες θέσεις θα εγκατασταθούν στο πίσω μέρος του Kop και 6.000 στην κάτω βαθμίδα του Anfield Road Stand.
Το Kop end θα είναι έτοιμο για τους φιλικούς αγώνες με Athletic Club και CA Osasuna την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα και το Anfield Road Stand αναμένεται να είναι έτοιμο πριν από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Liverpool, στις 21 Αυγούστου, με αντίπαλο την Burnley.

Πρόκειται για κανονικά καθίσματα σταδίου με ενσωματωμένη ράγα ασφαλείας πίσω τους, ούτως ώστε να αποφευχθεί η κατάρρευση τους από ενδεχόμενη απότομη μετακίνηση του πλήθους των οπαδών. Δεν εμποδίζουν το οπτικό πεδίο και ο σχεδιασμός τους είναι τέτοιος που να επιτρέπει στους οπαδούς να στέκονται με ασφάλεια, σε βασικές στιγμές του παιχνιδιού, όπως οι πανηγυρισμοί των γκολ και μετά να επιστρέφουν στην αρχική καθιστή θέση.

Η Liverpool, πάντως, στην αρχική της ανακοίνωση, τόνισε ότι το Anfield θα παραμείνει ένα στάδιο με καθιστούς θεατές και πως οι χώροι με τα νέα καθίσματα και τις ράγες δεν προορίζονται, σε καμία περίπτωση, για όρθιους θεατές.

Άρχισε η εγκατάσταση καθισμάτων με ράγες ασφαλείας στο Anfield
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com