Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «Θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα ξανά»

Thiago: «Θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα ξανά»

Ο Thiago Alcantara στη συνέχεια της σημερινής του συνέντευξης στο site της ομάδας, τόνισε πως ο στόχος των Reds είναι να κερδίσουν ξανά όλα τα τρόπαια, όπως δηλαδή έκαναν το 2019 και το 2020.

Μπορεί ο Ισπανός να μην ήταν μέλος της ομάδας που έφτασε ως την κορυφή του κόσμου, όμως θέλει να βοηθήσει τον σύλλογο να επιστρέψει εκεί όπου του αρμόζει, δηλαδή στην πρώτη θέση της Αγγλίας, της Ευρώπης και του κόσμου.

Ο Thiago μιλώντας για την περσινή σεζόν και τους μελλοντικούς στόχους, ανέφερε:

“ Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να τελειώσουμε την περσινή σεζόν με αυτές τις νίκες εν μέσω αυτών των ειδικών συνθηκών. Στην τελική, έπρεπε να ασκήσουμε πίεση για να πάρουμε το καλύτερο που μπορούσαμε από αυτήν την κατάσταση. ”

“ Δεν ήμασταν αρκετά χαρούμενοι, οπότε πιέσαμε τους εαυτούς μας, για να είμαστε όσο περισσότερο χαρούμενοι μπορούσαμε. Τώρα όμως ξεκινάμε ξανά από το μηδέν και θέλουμε να τα δώσουμε όλα, για να κερδίσουμε ξανά τα πάντα. ”

“ Ήταν υπέροχο να έχουμε όλους και τα πάντα εναντίον μας και τελικά να τα καταφέρνουμε. Το γκολ του Αλί ήταν απίστευτο, θυμάμαι παιχνίδια όπως στο Old Trafforf που κερδίσαμε χωρίς να παίξουμε αυτό το ποδόσφαιρο και ήταν επίσης καλό. ”

“ Είναι απλώς εμπειρία που πρέπει να πεις: «Εντάξει, τελειώσαμε την περασμένη σεζόν, μη μένοντας τόσο ευχαριστημένοι με το παιχνίδι και τερματίσαμε τρίτοι.»

“ Έτσι παίζοντας όπως θέλουμε, μπορούμε να φτάσουμε (στην κορυφή) και μπορούμε να κερδίσουμε τα πάντα, όπως είπα. ”

Προπονείται πλέον ο Thiago.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com