Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσιμίκας: «Πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα»

Τσιμίκας: «Πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα»

Με ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση ολοκλήρωσε ο Κώστας Τσιμίκας τα εκτός συνόρων φετινά φιλικά παιχνίδια της Liverpool, με τον ίδιο να αναφέρει πως δίνει «πάντα τον καλύτερο του εαυτό για την ομάδα».

Ο διεθνής αμυντικός μίλησε στο LFCTV μετά το δεύτερο φιλικό με την Bologna:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνιση της ομάδας. Όλοι τα έδωσαν όλα και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Πάντα στα παιχνίδια κάνουμε τα πράγματα που δοκιμάζουμε καθημερινά στην προπόνηση. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. ”

“ Πάντα προσπαθώ να βελτιώνω το παιχνίδι μου και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, για να βοηθώ την ομάδα, ώστε να κερδίζει και να σκοράρει γκολ. ”

“ Αυτά τα παιχνίδια με βοηθούν και μου δίνουν περισσότερη ενέργεια, για να συνεχίσω να τρέχω και να βελτιώνομαι. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει με 1-0, παρότι ήταν ένα φιλικό παιχνίδι. ” Είπε ο Τσιμίκας.

“ Πάντα βάζω τα δυνατά μου, για να βρίσκομαι κοντά στην αρχική ενδεκάδα. Οποτεδήποτε ο προπονητής μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ, είμαι πάντα έτοιμος. Είμαι έτοιμος για κάθε ευκαιρία. ”

Για την πρεμιέρα με την Norwich πρόσθεσε:

“ Είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Κάναμε ό,τι χρειαζόταν στις προπονήσεις όλες αυτές τις εβδομάδες. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για αυτήν την πρόκληση. ”

Ανεβαίνει συνεχώς ο Τσιμίκας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com