Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν πολύ καλός ο Τσιμίκας»

Klopp: «Ήταν πολύ καλός ο Τσιμίκας»

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στα χθεσινά φιλικά της Liverpool με την Bologna ήταν ο Έλληνας αμυντικός, Κώστας Τσιμίκας, με τον Jürgen Klopp να τονίζει πως είχε πολύ καλή απόδοση.

Ο τεχνικός των Reds ρωτήθηκε για τις εμφανίσεις των Minamino και Τσιμίκα:

“ Ο Κώστας ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλός σήμερα. Πρέπει να το πω αυτό, είναι αλήθεια. Έπαιξε μόνο για 45 λεπτά, όμως αυτό είναι εντάξει. Για τα τελευταία 15 λεπτά χρησιμοποιήσαμε τον Owen Beck. ”

“ Ο Taki επίσης έκανε μια πολύ καλή προετοιμασία, αυτό είναι επίσης αλήθεια. Είδαμε επίσης την ποιότητα που διαθέτει ο Shaqiri, κάτι επίσης πολύ καλό. ”

“ Τώρα που έχουμε όλα μας τα στόπερ πίσω, μπορείτε να δείτε και τις βαθιές μπαλιές του Joey (Joe Gomez) από τα αριστερά στα δεξιά και από τα δεξιά στα αριστερά. Έτσι μπορούμε να αλλάζουμε πιο γρήγορα και το παιχνίδι. ”

“ Ακόμα και μετά από πολύ καιρό, όχι με όλα τα παιδιά που ήρθαν αργά, πρέπει να συνηθίσουμε ο ένας τον άλλον γρήγορα και στη συνέχεια πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είμαστε έτοιμοι για τη σεζόν. ”

“ Δεν προετοιμαζόμαστε για τη Norwich, προετοιμαζόμαστε για όλη τη σεζόν, οπότε πρέπει να δούμε – ποιος βρίσκεται σε ποια κατάσταση για την επόμενη εβδομάδα. ” Είπε ο Klopp.

“ Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια μπροστά μας, δεν μπορώ να περιμένω – άκουσα ότι τα εισιτήρια είναι σχεδόν εξαντλημένα. Πουλήσαμε μόνο το 75% τους αν έχω δίκιο. Θα είναι η μεγαλύτερη ατμόσφαιρα και το μεγαλύτερο κοινό που έχω δει εδώ και περίπου 18 μήνες, δεν είμαι σίγουρος ακριβώς. ”

“ Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και ελπίζω ότι ο κόσμος το περιμένει με ανυπομονησία. Αυτό είναι καλό, ας παίξουμε αυτά τα δύο παιχνίδια. Είμαστε εκεί που είμαστε, θα κρίνουμε που είμαστε, θα το χρησιμοποιήσουμε και μετά θα προχωρήσουμε. ”

Σκόραρε από ασίστ του Shaqiri ο Minamino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com