Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Celtic, Sheffield και Bournemouth για Ben Davies

Celtic, Sheffield και Bournemouth για Ben Davies

Αβέβαιο εξακολουθεί να είναι το μέλλον του Ben Davies στη Liverpool, παρά το γεγονός ότι αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από την Preston τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Άγγλος στόπερ δεν πραγματοποίησε ούτε μια συμμετοχή πέρυσι με τους Reds και επιπλέον δεν ολοκλήρωσε την προετοιμασία με την ομάδα, καθώς έπρεπε να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω ενός προσωπικού ζητήματος που προέκυψε.

Για την απόκτηση του έχει ήδη κάνει κρούση η Sheffield United, η οποία ενδιαφέρεται και για τον Harvey Elliott, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από τις Celtic και Bournemouth, σύμφωνα με τον Dominck King της Daily Mail.

Η Celtic θα μπορούσε ενδεχομένως να του δώσει την δυνατότητα να αγωνιστεί στο Europa Conference League, δηλαδή σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ οι δύο ομάδες της Championship την ευκαιρία να επιστρέψει σε ένα γνώριμο πρωτάθλημα, στο οποίο μάλιστα είχε και επιτυχημένη παρουσία.

Δεν είναι ξεκάθαρο, αν οι Reds είναι θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Ben Davies, όμως δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, διότι η ομάδα διαθέτει ήδη αρκετές λύσεις στο κέντρο της άμυνας και συγκεκριμένα τους Virgil van Dijk, Joel Matip, Joe Gomez, Ibrahima Konate, Rhys Williams και Nat Phillips.

Δεν αγωνίστηκε καθόλου πέρυσι με την Liverpool ο Ben Davies.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com