Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shaqiri: «Η επιστροφή του κόσμου θα μας δώσει έξτρα ώθηση φέτος»

Shaqiri: «Η επιστροφή του κόσμου θα μας δώσει έξτρα ώθηση φέτος»

Shaqiri και Gomez.

Στις δηλώσεις του για τη Liverpool πού δεν παρουσιάσαμε στο προηγούμενο άρθρο, ο Xherdan Shaqiri ρωτήθηκε και απάντησε για τη φετινή σεζόν.

Στη συνέντευξή του στο site της ομάδας, ο μέσος των Reds και της εθνικής Ελβετίας στάθηκε στη σημασία της επανόδου του κόσμου στο Anfield, και στη σημασία του να υπάρχουν καλοί χαρακτήρες εκτός από καλοί παίκτες στην ομάδα.

Ας πάρουμε τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις του με τη σειρά:

  • Για το αν θεωρεί ότι η σεζόν 2021-22 μπορεί να είναι καλύτερη για τους Reds, καθώς η ομάδα θα την ξεκινήσει με πολύ περισσότερους υγιείς παίκτες και χωρίς τις περσινές αναταράξεις:

«Σίγουρα έχουμε (μαζί μας) μερικούς παίκτες πού ήταν τραυματίες (πέρυσι), επέστρεψαν και μας δίνουν μία επιπλέον ώθηση. Οι οπαδοί θα επιστρέψουν και πάλι, και αυτό επίσης μας δίνει ώθηση για να προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους.»

  • Για το πόσο θα βοηθήσει το εκ νέου «γέμισμα» του Anfield:

«Ξέρουμε πώς είναι το Anfield όταν παίζουμε εκεί, πώς μας ‘σπρώχνει’ μέσα στο παιχνίδι και πόσες φορές κερδίσαμε παιχνίδια ή κάναμε ανατροπή με τους οπαδούς – είναι κάτι το ξεχωριστό. Φυσικά θα μας δώσουν μία έξτρα ώθηση.»

  • Τέλος, για το αν αισθάνεται ότι η Liverpool είναι αρκετά καλά «εξοπλισμένη» για να βρεθεί και φέτος στα ψηλά «σκαλιά» της βαθμολογίας:

«Φυσικά, ναι. Έχουμε ένα σύνολο κορυφαίας ποιότητας και πολύ καλά παιδιά – είναι επίσης πολύ σημαντικό να έχεις καλούς χαρακτήρες. Για να πετύχουμε σαν ομάδα, χρειάζεται να μείνουμε ενωμένοι. Αν το κάνουμε αυτό, αν δώσουμε ό,τι έχουμε στο γήπεδο με το ταλέντο μας και παλέψουμε μαζί σαν ομάδα, μπορούμε να πετύχουμε πολλά σε αυτή τη σεζόν.»

O Shaqiri σε μία από τις προπονήσεις της φετινής pre-season.
O Shaqiri σε μία από τις προπονήσεις της φετινής pre-season.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com