Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δυσαρεστημένος ο Klopp με την διαχείριση της FSG!

Δυσαρεστημένος ο Klopp με την διαχείριση της FSG!

Η βρετανική ιστοσελίδα Football Insider, επικαλούμενη πηγές μέσα από την Liverpool, ισχυρίζεται ότι ο Jurgen Klopp έχει γνωστοποιήσει στους φίλους του πως είναι βαθιά δυσαρεστημένος με τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες (Fenway Sports Group), για την έλλειψη επενδύσεων στην ομάδα, αυτό το καλοκαίρι, λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη της νέας σεζόν.

Ο Γερμανός τεχνικός πιστεύει ότι δεν απολαμβάνει την στήριξη που χρειάζεται στο μεταγραφικό παζάρι, όπως οι συνάδελφοι του στις United, City και Chelsea, αλλά δεν αναμένεται να δημοσιοποιήσει την απογοήτευσή του.

Μάλιστα οι ιδιοκτήτες φέρονται να τον έχουν πληροφορήσει ότι για να προβεί σε οποιαδήποτε μεταγραφή θα πρέπει οπωσδήποτε πρώτα να πωλήσει παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι οι προσδοκίες των οπαδών των Reds για την απόκτηση παίκτη «κράχτη», φαίνονται να διαψεύδονται.

Πέρα από το θέμα των μεταγραφών, ο Klopp είναι απογοητευμένος με την FSG που δεν έδωσε στον Georginio Wijnaldum το μακροπρόθεσμο συμβόλαιο, το οποίο επιθυμούσε, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να ενταχθεί στην PSG. Είναι επίσης μπερδεμένος με την τροπή που έχει πάρει το θέμα του αρχηγού Jordan Henderson, καθώς οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, για μια νέα συμφωνία, φαίνεται να οδηγούνται σε αδιέξοδο.

Το δημοσίευμα καταλήγει επισημαίνοντας πως η Liverpool πιθανόν να προβεί στην απόκτηση ενός νεαρού επιθετικού, με τον Adam Hlozek της Sparta Prague να παρακολουθείται στενά, αλλά σίγουρα ο σύλλογος φαίνεται να λειτουργεί μέσα σε αυστηρά οικονομικά πλαίσια.

Δυσαρεστημένος ο Klopp με την διαχείρηση της FSG!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com