Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: «Δύσκολο να εκφράσω πώς νιώθω πού φοράω ξανά τα κόκκινα!»

Gomez: «Δύσκολο να εκφράσω πώς νιώθω πού φοράω ξανά τα κόκκινα!»

Το δεύτερο κατά μία έννοια τιμώμενο πρόσωπο της αναμέτρησης της Liverpool με τη Hertha Berlin ήταν ο Joe Gomez, μαζί φυσικά με τον van Dijk.

Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί των Reds επανεμφανίστηκαν στα γήπεδα μετά από 9 (ο Virgil) και 8 (ο Joe) μήνες, και η ταυτόχρονη είσοδός τους στο παιχνίδι ήταν μακράν η ομορφότερη στιγμή του.

Εξ αφορμής αυτής της στιγμής, ο Άγγλος center back της ομάδας μας εξέφρασε συναισθήματα και σκέψεις με ένα πολύ ωραίο μήνυμα στο Instagram:

«Είναι δύσκολο να αποτυπώσω με λέξεις την ευγνωμοσύνη μου για το γεγονός ότι είμαι ξανά σε θέση να φορέσω την κόκκινη φανέλα!» 

«Ήταν μία περίοδος πού με δοκίμασε σοβαρά, συναισθηματικά και σωματικά. Μία δοκιμασία πού νιώθω ότι δε θα είχα ξεπεράσει χωρίς τη στήριξη των ανθρώπων γύρω μου.»

«Ειδικές ευχαριστίες στους εκπληκτικούς φυσιοθεραπευτές, τον χειρούργο, και τους ειδικούς της αποκατάστασης πού με καθοδήγησαν μέσα από όλο αυτό – ο καθένας τους ξέρει πόσο ευγνώμων του είμαι.»

«(στέλνω) Μεγάλη αγάπη σε όλη την οικογένεια της LFC για την υποστήριξη και τα ενθαρρυντικά σας λόγια. Στο προσωπικό και στους οπαδούς.»

«Και πάνω απ’ όλα, στη σύζυγο και στην οικογένειά μου, πού γι’ αυτούς τα κάνω όλα. Είμαι ευγνώμων. Από το καλό στο καλύτερο.»

Gomez και Klopp στο χθεσινό φιλικό.
Gomez και Klopp στο χθεσινό φιλικό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com