Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φιλική ήττα με ευχάριστες επιστροφές

Φιλική ήττα με ευχάριστες επιστροφές

Φιλική ήττα με σκορ 4-3 από την Hertha Berlin γνώρισε η Liverpool, η οποία όμως συνοδεύτηκε από τις επιστροφές των Virgil van Dijk και Joe Gomez στην αγωνιστική δράση μετά από πολλούς μήνες.

Για τους Reds σκόραραν οι Mane, Oxlade-Chamberlain και Minamino, ενώ ξεχώρισαν οι Keita και Gordon.

Α’ Ημίχρονο: Με τους Konate και Matip να αποτελούν ξανά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τον Takumi Minamino να προτιμάται για το κέντρο της επίθεσης ξεκίνησαν στο φιλικό με την Hertha οι Reds, έχοντας την πρώτη τους ευκαιρία με πλασέ του Salah στο 13′, με τον Minamino στη συνέχεια να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση και την δεύτερη τους με κεφαλιά του Mane στο 18ο λεπτό, με τον Schwolow να αποκρούει όμως εντυπωσιακά.

Το σκορ άνοιξε από την Γερμανική ομάδα στο 22′ με τον Ascaribar να σκοράρει από κοντά, μετά από εκτέλεση φάουλ και στη συνέχεια τραυματίστηκε από μια σύγκρουση με τον Kelleher. Ο σκόρερ της Hertha δεν μπόρεσε να συνεχίσει και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Darida να περνά στη θέση του.

Οι Reds αν και είχαν ξεκινήσει καλά, επηρεάστηκαν από το τέρμα που δέχθηκαν, με την απόδοση τους να πέφτει στη συνέχεια και την Hertha να το εκμεταλλεύεται, διπλασιάζοντας το προβάδισμα της στο 31ο λεπτό με καταπληκτικό τέρμα του Serdar από πλάγια θέση εντός περιοχής.

Η ομάδα του Klopp έκλεισε τελικά ιδανικά το πρώτο ημίχρονο, καθώς στο 37′ μείωσε σε 1-2 με σκόρερ τον Sadio Mane, ο οποίος έλαβε την ασίστ από τον Τσιμίκα και με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Hertha. Δεν έμεινε όκως στο ένα γκολ, αφού στο 42′ σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά με το πλασέ του Minamino!

Ο Keita βρήκε τον Salah μέσα στην περιοχή, εκείνος τον Minamino με τακουνάκι και ο Ιάπωνας ισοφάρισε σε 2-2. Μάλιστα, οι Reds παραλίγο να κάνουν την ανατροπή με τον Matip στο 45ο λεπτό.

Β’ Ημίχρονο: Ορεξάτοι και με ευκαιρίες ξεκίνησαν στο δεύτερο μέρος οι Reds μετά τις εισόδους έξι παικτών, καθώς απείλησαν τέσσερις φορές μέσα σε οχτώ λεπτά με τους Oxlade-Chamberlain και Salah. Ο Ox είχε τις τρεις ευκαιρίες, μη καταφέρνοντας όμως να νικήσει τον keeper της Hertha.

Οι αλλαγές συνεχίστηκαν και με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, για να δημιουργήσουν δύο ευκαιρίες μέσα σε δύο λεπτά με τον Kaide Gordon, η πρώτη με σουτ και η δεύτερη με κεφαλιά και να αγγίξουν το 3-2, το οποίο εν τέλει έγινε από την Γερμανική ομάδα.

Η Hertha σκόραρε στο 66′ για το 3-2 με την μοναδική της ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο με κεφαλιά του Stefan Jovetic, ο οποίος έμεινε αμαρκάριστος στην καρδιά της Κόκκινης άμυνας και νίκησε με ευκολία τον Adrian.

Στο 68′ λεπτό είχαμε δύο ακόμη αλλαγές για την Liverpool ή μάλλον δύο ευχάριστες επιστροφές. Οι Virgil van Dijk και Joe Gomez αντικατέστησαν τους Nat Phillips και Rhys Williams, επιστρέφοντας στην δράση μετά από 9 και 8 μήνες αντίστοιχα. 

Το επόμενο γκολ του αγώνα ήταν και αυτό για την Γερμανική ομάδα, η οποία στο 80′ πήρε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων, ξανά με σκόρερ τον Jovetic, ο οποίος έφυγε στην κόντρα, νίκησε αρχικά τον van Dijk και στη συνέχεια τον Adrian για το 4-2. 

Η Liverpool πήρε μερικά μέτρα στο γήπεδο, μετά το 4-2 και κατάφερε να μειώσει στο 88ο λεπτό με σκόρερ τον Alex Oxlade-Chamberlain, ο οποίος με δυνατό σουτ έγραψε το 4-3, με τον Virgil van Dijk να είναι εκείνος που κέρδισε μια δυνατή κεφαλιά μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Οι συνθέσεις των δύο ημίχρονων:

Kelleher, Alexander-Arnold, Konate, Matip, Τσιμίκας, Milner, Keita, Elliott, Mane, Salah, Minamino

Adrian, Alexander-Arnold (N. Williams 60′), Phillips (van Dijk 68′), R.Williams (Gomez 68′), Robertson, Milner (Morton 60′), Keita (Clarkson 60′), Jones, Salah (Gordon 60′), Mane (Jota 60′), Oxlade-Chamberlain.

Ξανά ασίστ από τον Κώστα Τσιμίκα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com