Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 26/7/2005 Κόκκινο ντεμπούτο για Crouch & Sissoko (vid)

Σαν σήμερα: 26/7/2005 Κόκκινο ντεμπούτο για Crouch & Sissoko (vid)

Την 1η τους εμφάνιση με την famous Red shirt θα πραγματοποίησαν οι Peter Crouch & Momo Sissoko, σε παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου στο Champions League με αντίπαλο την FBK Kaunas στο S Darius & S Girenas Stadium.

Οι Κόκκινοι αν και Πρωταθλητές Ευρώπης, κλήθηκαν εκείνο το καλοκαίρι ελλείψει κανονισμού στην διοργάνωση να προκριθούν απ’ ευθείας στους Ομίλους και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν κατέλαβαν θέση στην πρώτη τετράδα της Premier League (τερμάτισαν 5οι), να ξεκινήσουν την περιπέτειά τους στον θεσμό από τον 1ο προκριματικό γύρο!

Στον δεύτερο γύρο αντίπαλος των Reds βρέθηκε η FBK Kaunas, με το πρώτο παιχνίδι να είναι εκτός έδρας. Στο παιχνίδι αυτό θα φορούσαν για 1η φορά την Κόκκινη φανέλα οι Peter Crouch & Momo Sissoko, συμμετοχή η οποία έφερε τη νίκη στους Κόκκινους.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 21′ με τον Giedrius Barevicius, για να κρατήσει η χαρά τους μόλις πέντε λεπτά αφού στο 26′ ισοφάρισε ο Djibril Cissé από ασίστ του Peter Crouch. Την ανατροπή του σκορ έκανε στο 29′ ο Jamie Carragher από ασίστ του Captain Fantastic Steven Gerrard, γκολ το οποίο ήταν το πρώτο του μετά από 6,5 χρόνια!!!

Μάλιστα ο Jamie Carragher αναφέρθηκε στο γκολ του μετά το παιχνίδι: «Αν ήξερα ότι θα σκοράρω στο παιχνίδι με την Kaunas, θα είχα φροντίσει να φοράω ένα μπλουζάκι μέσα από την φανέλα, με το όνομα του Michael Shields. Αφιερώνω το γκολ μου στον Michael και στην οικογένειά του, που περνούν δύσκολες ώρες».

Τη νίκη των Reds ολοκλήρωσε ο Captain Fantastic Steven Gerrard στο δεύτερο ημίχρονο από το σημείο του πέναλτι (54′), κάνοντας έτσι τυπική διαδικασία το δεύτερο παιχνίδι στο Anfield.

Σαν σήμερα: 26/7/2005 Κόκκινο ντεμπούτο για Crouch & Sissoko
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com