Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υποχρεωτικός εμβολιασμός για παίκτες, staff και φιλάθλους στην PL

Υποχρεωτικός εμβολιασμός για παίκτες, staff και φιλάθλους στην PL

Υποχρεωτικός θα είναι ο εμβολιασμός στην Premier League για τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο των ομάδων και τους φιλάθλους από την 1η Οκτωβρίου, ώστε να μην επηρεαστεί το πρωτάθλημα από ένα πιθανό νέο κύμα της πανδημίας τον χειμώνα.

Στο Νησί όλοι οι περιορισμοί έπαψαν να ισχύουν από την περασμένη Δευτέρα, κάτι που σημαίνει πως πλέον επιτρέπονται οι μαζικές συγκεντρώσεις, ενώ η μάσκα δεν είναι πλέον υποχρεωτική.

Αυτό επιτρέπει και στον κόσμο να επιτρέψει στα γήπεδα, με περισσότερους από 40.000 να αναμένεται να δώσουν το παρών στα δύο φιλικά της Liverpool κόντρα σε Athletic Club στις 8 Αυγούστου και Osasuna στις 9 Αυγούστου.

Με την έναρξη της Premier League, τα γήπεδα των ομάδων θα μπορούν να είναι γεμάτα ξανά και από την 1η Οκτωβρίου, όλοι οι οπαδοί θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις και να έχουν στην κατοχή τους το πιστοποιητικό εμβολιασμό, για να εισέλθουν στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα: 

  • Οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και οι φίλαθλοι των ομάδων θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί πλήρως μέχρι την 1η Οκτωβρίου.
  • Μόνο εκείνοι που εξαιρούνται για ιατρικούς λόγους θα μπορούν να παρακολουθούν αγώνες χωρίς εμβολιασμό.
  • Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη κάνει τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολίου.
  • Δεν θα επιτρέπεται πλέον η είσοδος στα γήπεδα με αρνητικό τεστ.
Υποχρεωτικός εμβολιασμός στην Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com