Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Αβεβαιότητα για Henderson»

«Αβεβαιότητα για Henderson»

Οι Κόκκινοι έχουν αποτύχει ως τώρα να σημειώσουν αξιόλογη πρόοδο όσο αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του Jordan Henderson , με την πιθανότητα της εξόδου του -όσο μικρή κι αν είναι, να κάνει την εμφάνιση της.

Για τον αρχηγό της Liverpool ενδιαφέρονται τόσο η Atletico Madrid όσο και η PSG με τον MauricioPochettino -ο οποίος είναι θαυμαστής του Henderson, να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

Η Διοίκηση της Liverpool θέλησε αυτό το καλοκαίρι να δώσει έμφαση στην ανανέωση των συμβολαίων παικτών που αποτελούν τον κορμό της ομάδας.

Ο Alisson αναμένεται λοιπόν να υπογράψει σύντομα το νέο του συμβόλαιο, ενώ και οι συζητήσεις με τον Fabinho βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο.

Παρόλη όμως την αισιοδοξία που υπήρχε ως τώρα, οι διαπραγματεύσεις με τον αρχηγό των Κόκκινων δεν δείχνουν να προχωρούν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν σταματήσει οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από ότι φαίνεται, σύμφωνα με την The Athletic οι αρχικές προτάσεις των Κόκκινων δεν ικανοποιούν τον Jordan Henderson και υπάρχουν αρκετοί που φοβούνται ότι η κατάσταση θα μπορούσε να εξελιχθεί παρόμοια με εκείνη του Gini Wijnaldum.

Η Διοίκηση φυσικά των Κόκκινων δεν θα ήθελε να δει τον παίκτη-τον οποίο εκτιμά ιδιαίτερα, να μπαίνει στους τελευταίους 12 μήνες του συμβολαίου του χωρίς να έχει υπογράψει και θα προτιμούσε στην περίπτωση αυτή να τον πουλήσει.

Καμία από τις δύο πλευρές δεν θα ήθελε να συμβεί το σενάριο αυτό, αλλά ο αρχηγός των Κόκκινων  φαίνεται να ζητά διαβεβαιώσεις ότι θα συνεχίζει να έχει ενεργό συμμετοχή στους αγώνες της ομάδας και όχι ο ρόλος του να περιοριστεί σε εκείνον του εμψυχωτή στα αποδυτήρια.

Αβεβαιότητα για Henderson;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com