Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανταλλαγή του Marko Grujic με τον Donyell Malen?

Ανταλλαγή του Marko Grujic με τον Donyell Malen?

Σύμφωνα με την Πορτογαλική αθλητική εφημερίδα Ο Jogo, αυτό είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο για τους Κόκκινους, η ανταλλαγή Marko Grujic με Donyell Malen. Ο λόγος? Μα φυσικά είναι τα τέρματα!

Οι Κόκκινοι θέλουν να γίνουν περισσότερο παραγωγικοί στην επίθεση έχοντας περισσότερες επιλογές και ο Donyell Malen καλύπτει τις απαιτήσεις ενός κλασικού επιθετικού.

Ο Ολλανδός της PSV Eindhoven έχει τους θαυμαστές του στο τεχνικό προσωπικό της Liverpool και οι Πορτογάλοι πιστεύουν ότι έχουν γίνει ήδη κάποιες συζητήσεις με εκπροσώπους της Ολλανδικής ομάδας όσο αφορά τις προοπτικές μιας μετεγγραφής.

Ο Marko Grujic αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή της εποχής Klopp το 2016. Ο Σέρβος ήρθε στο Anfield από τον Ερυθρό Αστέρα για 5,1 εκατομμύρια λίρες αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον Klopp, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός σε αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων οι Cardiff, Hertha Berlin και στην Porto πρόσφατα.

Οι Κόκκινοι τον έχουν κοστολογήσει στα 17 εκατομμύρια λίρες και θα ήθελαν να τον πουλήσουν αυτό το καλοκαίρι.

Η περίπτωση όμως να τον χρησιμοποιήσουν ως ανταλλαγή για να χαμηλώσουν την τιμή του 22 χρονών Donyell Malen, ο οποίος πέτυχε 19 τέρματα πέρυσι, δείχνει ιδανική δεδομένου ότι για τον Ολλανδό ενδιαφέρεται και η Borussia Dortmund.

Ανταλλαγή του Marko Grujic με τον Donyell Malen?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com