Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ένας εκ των Origi και Shaqiri ως αντάλλαγμα για Saul»

«Ένας εκ των Origi και Shaqiri ως αντάλλαγμα για Saul»

Πρόσφατα η Mundo Deportivo ανέφερε ότι η Atletico απέρριψε την αρχική προσφορά των 34 εκατομμυρίων λιρών της Liverpool, για την απόκτηση του Saul Niguez, καθώς αξιώνει το ποσό των 42 εκατομμυρίων λιρών.

Ο ταλαντούχος μέσος αποτέλεσε βασικό γρανάζι στην ομάδα του Diego Simeone για αρκετά χρόνια, πραγματοποιώντας 337 εμφανίσεις και σημειώνοντας 43 γκολ.

Την περασμένη σεζόν, η οποία βρήκε την Atletico πρωταθλήτρια, είχε περιορισμένο ρόλο στην ομάδα και επιθυμεί να μετακομίσει σε ένα κλαμπ, όπου θα αποτελεί και πάλι μέλος της βασικής ενδεκάδας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Liverpool είναι πρόθυμη να προσφέρει ως έμψυχο αντάλλαγμα, έναν από τους Divock Origi και Xherdan Shaqiri, στην προσπάθεια της να αποκτήσει τον Saul Niguez από την Atletico Madrid, αυτό το καλοκαίρι.

Η Express, συγκεκριμένα, ισχυρίζεται ότι ο τεχνικός διευθυντής Michael Edwards προτίθεται να θέσει στο τραπέζι μια συμφωνία player-plus-cash, συμπεριλαμβανομένου του Origi ή του Shaqiri.

Ο Origi πέρασε την πλειονότητα της καριέρας του στην Liverpool ως αντικαταστάτης των Mohamed Salah, Sadio Mane και Roberto Firmino. Η απόκτηση του Diogo Jota την περασμένη σεζόν, ώθησε τον Βέλγο ακόμα πιο κάτω στην ιεραρχία των επιθετικών επιλογών της ομάδας.

Εάν ο Atletico επιθυμεί την απόκτηση ενός παίκτη, ο οποίος μπορεί να αναπληρώσει το κενό που θα άφηνε η ενδεχόμενη αποχώρηση του Saul, τότε ο Shaqiri αποτελεί μια πιο συνετή επιλογή, καθώς πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Euro 2020 με την Ελβετία.

«Ένας εκ των Origi και Shaqiri ως αντάλλαγμα για Saul»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com