Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Konate: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα, όμως έχω δουλειά μπροστά μου»

Konate: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα, όμως έχω δουλειά μπροστά μου»

Την πρώτη του συνέντευξη στο LFC TV παραχώρησε το μοναδικό φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Liverpool, ο Ibrahima Konate, τονίζοντας πως έχει αρκετή δουλειά μπροστά του.

Ο Γάλλος για την έλευση του στην ομάδα είχε να πει:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ με την ομάδα. Οι πρώτες μου εντυπώσεις, είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί δουλεύω με καλούς παίκτες και ξέρω πως θα βελτιωθώ εδώ και θα γίνω καλύτερος παίκτης με τον καιρό. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί δουλεύουμε όλοι μαζί, όλοι είναι χαρούμενοι και αυτό είναι καλό. ”

Αν μαθαίνει από τους συμπαίκτες του:

“ Φυσικά και μαθαίνω από αυτούς (έμπειρους) τους παίκτες, αλλά όχι μόνο απο εκείνους. Μαθαίνω από κάθε παίκτη της ομάδας. Είμαστε ακόμα στην αρχή και με τον καιρό, θα γίνω πολύ καλύτερος. ”

“ Ναι, γνωρίζω πως είμαι ακόμα αρκετά νέος, όμως αυτό δεν είναι σημαντικό. Πρέπει να βελτιωθώ στον αγωνιστικό χώρο και να δουλέψω. Αν εγώ είμαι καλός, όλα τα υπόλοιπα δεν θα είναι τόσο σημαντικά. ” Είπε ο Konate.

Για το νούμερο 5 που επέλεξε για την φανέλα του:

“ Ένας σπουδαίος παίκτης (Gini Wijnaldum) είχε αυτό το νούμερο πριν από εμένα. Δεν αισθάνομαι πίεση για αυτό, όμως έχω μια πίεση γιατί πρέπει να βελτιωθώ στο μέλλον. Ελπίζω να κάνω σπουδαία πράγματα με αυτό το νούμερο. ”

Εξαιρετικά έχει ξεκινήσει ο Ibrahima Konate.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com