Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Berardi έχει εντυπωσιάσει τον Klopp»

«Ο Berardi έχει εντυπωσιάσει τον Klopp»

Συνεχίζουν να συνδέουν τα Ιταλικά μέσα τον νικητή του Euro, Domenico Berardi με μεταγραφικά της Liverpool, με το πλέον πρόσφατο δημοσίευμα να αναφέρει πως οι Reds ενδιαφέρονται σοβαρά για τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, η συνήθως έγκυρη Corriere della Sera (όχι η Corriere dello Sport) αναφέρει σε δημοσίευμα της, πως η Milan έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη, όμως η Liverpool είναι εκείνη που έχει το πάνω χέρι για την απόκτηση του, καθώς ενδιαφέρεται πιο σοβαρά, αφού ο διεθνής Ιταλός έχει εντυπωσιάσει τον Jürgen Klopp με την κινητικότητα του στο γήπεδο και την ικανότητα που έχει να προσφέρει σε άμυνα και επίθεση, στοιχεία δηλαδή που αρέσουν πολύ στον Γερμανό.

Για την ώρα το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Reds για τον Berardi δεν επιβεβαιώνεται από κάποιο μέσο του Νησιού, όμως οι Ιταλοί επιμένουν με συνεχόμενα δημοσιεύματα και δείχνουν να είναι σίγουροι πως ο ποδοσφαιριστής αρέσει στην ομάδα.

Ο 26χρονος αγωνίζεται στην Sassuolo από το 2012, η οποία δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχωρησης του, αν βέβαια ικανοποιηθούν οι οικονομικές τις απαιτήσεις.

Σύμφωνα με τα Ιταλικά μέσα, η Sassuolo κοστολογεί τον εξτρέμ στα €40 εκατομμύρια.

Μένει να δούμε αν οι Reds θα κινηθούν για τον Berardi και αν θα υπάρξει ανάμειξη του Marko Grujic (Η Sassuolo ενδιαφέρεται για τον Σέρβο) σε ένα πιθανό deal.

Αρέσει στον Klopp ο Berardi;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com