Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Kabak προτάθηκε ξανά και οι Reds αποφάσισαν να μην τον αποκτήσουν

Ο Kabak προτάθηκε ξανά και οι Reds αποφάσισαν να μην τον αποκτήσουν

Στην Liverpool προτάθηκε για μια ακόμη φορά ο Ozan Kabak από την ομάδα, στην οποία ανήκει, την Schalke 04, με τους Reds όμως να αποφασίζουν να μην τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή.

Ο Γερμανικός σύλλογος, μετά τον υποβιβασμό του, αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα και πρέπει να προχωρήσει σε μια σειρά πωλήσεων, με τον Τούρκο να βρίσκεται στην transfer list και να παραχωρείται πλέον έναντι £8.5 εκατομμυρίων.

Η Schalke πρότεινε τον στόπερ στη Liverpool, τονίζοντας πως πλέον μπορεί να γίνει κάτοικος Anfield έναντι £8.5 εκατομμυρίων και όχι £18 εκατομμυρίων, όμως οι Κόκκινοι ενημέρωσαν την Γερμανική ομάδα πως δεν επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους, καθώς διαθέτουν ουκ ολίγες επιλογές για το κέντρο της άμυνας τους.

Τον περασμένο μήνα αποκτήθηκε ο Ibrahima Konate από την RB Leipzig, ο οποίος έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις κατά τις πρώτες προπονήσεις της ομάδας στην Αυστρία, ενώ οι Virgil van Dijk, Joe Gomez και Joel Matip βρίσκονται στον δρόμο της επιστροφής, με τον τελευταίο να μπαίνει από μέρα σε μέρα σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Φυσικά για την θέση των στόπερ υπάρχουν και οι Nat Phillips και Rhys Williams, οι οποίοι βοήθησαν τους Reds να τερματίσουν στην τρίτη θέση της περσινής Premier League και να προκριθούν στο επόμενο Uefa Champions League.

Με τα τωρινά λοιπόν δεδομένα, οι Reds ΔΕΝ χρειάζονται και ΔΕΝ θα αποκτήσουν τον Ozan Kabak.

Ψάχνει ομάδα ο Kabak.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com