Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσιμίκας: «Να μείνω υγιής, να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα»

Τσιμίκας: «Να μείνω υγιής, να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα»

Συνέντευξη από την Αυστρία στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου παραχώρησε και ο αριστερός οπισθοφύλακας των Reds, Κώστας Τσιμίκας.

Ο Έλληνας διεθνής τόνισε πως ο φετινός του στόχος είναι να καταφέρει να παραμείνει υγιής, να πάρει παιχνίδια και να βοηθήσει την ομάδα.

Ας δούμε τα λόγια του Κώστα:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα με τα παιδιά, όλα είναι πολύ καλά. Η προπόνηση είναι πολύ δύσκολη και πολύ έντονη, αλλά αυτό θα μας βοηθήσει πολύ για τα επόμενα παιχνίδια. Ξεκινάμε με φιλικά παιχνίδια και συνεχίζουμε να δουλεύουμε πολύ σκληρά μαζί. ”

«Οι πρώτοι έξι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για μένα γιατί είχα COVID και δύο τραυματισμούς, αλλά το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς ήταν πολύ καλό και προπονήθηκα πολύ σκληρά για να επιστρέψω από τους τραυματισμούς. Τώρα είμαι πιο έτοιμος και σε καλή κατάσταση για να δώσω τα πάντα για την ομάδα και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. ”

“ Ξέρω ότι πρέπει να ανταγωνιστώ το καλύτερο αριστερό back στον κόσμο. Αυτό μου δίνει τη δύναμη να κάνω τη δουλειά μου καλά κάθε μέρα, να συνεχίζω να δουλεύω σκληρά και να συνεχίζω να είμαι όσο πιο καλός μπορώ. ”

“ Ο στόχος μου για την επόμενη σεζόν είναι να παραμείνω υγιής, πρώτα απ ‘όλα και μετά να παίξω περισσότερα παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα μου. ”

Έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα ο Κώστας Τσιμίκας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com