Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα δοκιμαστεί στη Mallorca ο Sturridge

Θα δοκιμαστεί στη Mallorca ο Sturridge

Την ευκαιρία να επιστρέψει στα γήπεδα έχει ο πρώην επιθετικός της Liverpool, Daniel Sturridge, ο οποίος θα ενταχθεί στην προετοιμασία της Mallorca, ώστε να δοκιμαστεί από την Ισπανική ομάδα.

Ο πρώην διεθνής striker παραμένει χωρίς ομάδα από τον περσινό Μάρτιο, όταν και έλυσε το συμβόλαιο του με την Trabzonspor, μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε από την Αγγλική Ομοσπονδία για την στοιχηματική υπόθεση, στην οποία είχε εμπλακεί.

Για τους επόμενους μήνες παρέμεινε χωρίς ομάδες και προπονούνταν μόνος του στις Η.Π.Α.

Ενδιαφέρον υπήρξε από διάφορες ομάδες του MLS όσο καιρό έμεινε χωρίς ομάδα, όμως ο 31χρονος δεν ήθελε να φύγει από την Ευρώπη και περίμενε μέχρι να του δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

Αυτή ίσως να είναι εκείνη που του παρέχει η Mallorca, καθώς ο Ισπανικός σύλλογος τον προσκάλεσε να πάρει μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία της, η οποία ξεκινά σήμερα.

Η Mallorca πέρυσι αγωνίστηκε στην La Liga Smartbank, ωστόσο επέστρεψε ξανά στην πρώτη κατηγορία του Ισπανικού ποδοσφαίρου.

Αν ο Sturridge πείσει την Ισπανική ομάδα, θα μπορέσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση και στο υψηλό επίπεδο, μετά από 1.5 χρόνο.

Η Mallorca δεν έχει εγγυηθεί κάποιο συμβόλαιο στον πρώην Κόκκινο, ωστόσο ο Danny θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό στις προπονήσεις και στις φιλικές αναμετρήσεις.

Η ευκαιρία του Daniel Sturridge.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com